Menu
RSS

2 Bin Kemerli Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi

2 Bin Kemerli Hayvanat Bahçesi'ni Gezdi

Kemer Belediyesi'nin düzenlediği Antalya Hayvanat Bahçesi gezilerine öğrenci ve velilerden oluşan 2 bin 195 Kemerli katıldı. Kemer Belediyesi ilçedeki tüm öğrencilerin yarıyıl tatilinde iyi vakit geçirmelerini sağlamak için bir dizi gezi etkinliği düzenledi.

Beldibi'nden Çıralı'ya kadar bütün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan öğrenciler sömestir tatili boyunca ücretsiz olarak Antalya Hayvanat Bahçesi'ne götürüldü.

Öğrenci Ve Velilerinden Teşekkür

Yarıyıl tatilinde 6 kez tekrarlanan Antalya Hayvanat Bahçesi gezilerine öğrenci ve velilerinden oluşan toplam 2 bin 195 Kemerli katıldı.

Ulaşımın ve giriş ücretlerinin Kemer Belediyesi tarafından karşılandığı etkinlikte gönüllerince eğlenme fırsatı bulan öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'e ve gezide emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Başkan Gül'den Öğrencilere Öğüt

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Öğrencilerimize hem tablet hem de bisiklet dağıtan, bunun yanında okulların sıra ihtiyacını karşılayan, alt yapı, temizlik ve bakım çalışmalarını yapan ilk ve tek belediyeyiz.

Yarıyıl tatilinde de 2 bin 195 hemşehrimiz Hayvanat Bahçesi'nde hem doğa gezisi yaptı hem de farklı hayvan türlerini tanıdı.

Öğrencilerimizden tek isteğimiz ikinci dönem derslerine çok iyi çalışmaları ve ilçemizin başarı çıtasını daha yükseğe taşımalarıdır" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım