Menu
RSS

Siyaset Birilerine Saldırarak Birilerini Karalayarak Yapılmamalı

  • Yazan 
Siyaset Birilerine Saldırarak Birilerini Karalayarak Yapılmamalı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Semih Esen, kendisi hakkında sosyal medyada bir süredir yürütülen kampanya konusunda yazılı bir açıklama yaptı. Esen siyasetin birilerini karalayarak yapılmasını şık bulmadığını belirterek, sözü edilen şirketin (CLK) avukatlığını hiçbir zaman yapmadığını belirtti.

Esen’in açıklaması şöyle;

“İl başkanı seçilmemin hemen ardından bazı kesimlerce yürütülen itibarsızlaştırma saldırılarına maruz kalmış durumdayım.

Bir elektrik şirketinin avukatlığını yaptığım iddiasını da içeren bu saldırılara açıklık getirme ihtiyacını şu ana kadar hissetmedim, Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyelerinin doğruyu yanlıştan ayırt etme yeteneğine ve sağduyusuna her zaman güvenim tamdır.

Öncelikle şunu belirtmek isterim;

Bahse konu şirketin avukatlığını yapmamaktayım. Büromda bu şirkete ait tek bir dosya yoktur. Geçmiş dönemde aynı büroyu paylaştığım bir arkadaşımın işi nedeniyle bu itibarsızlaştırma kampanyası yürütülmektedir.

Ayrıca siyasetin bu temelli yapılmasını da doğru bulmadığımı belirtmek isterim. Siyaset birilerine saldırarak birilerini karalayarak yapılmamalı, siyaset üreterek çalışarak ve en önemlisi de saygı sınırları içinde yapılmalıdır.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Partimin ve ülkemin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutarak, bu tür kısır tartışmalara girmeyerek ve bunu yapan kişileri muhatap almayarak siyaset yapacağımı bilmenizi isterim.

"Görevimizi yaparken kimseye, ne müvekkile ne hakime, hele ne de iktidara tabiyiz.

Bizim aşağımızda kişilerin varlığı iddiasında değiliz. Fakat hiçbir hiyerarşik üst de tanımıyoruz.

En kıdemsizin en kıdemliden veya isim yapmış olandan farkı yoktur.

“Avukatlar tarih boyunca köle kullanmadılar ama hiçbir zaman efendileri de olmadı!" | Molierac

Partimin Ve Ülkemin bir neferi olarak herzaman partimin emrinde ve hizmetinde olacağımı bildirir saygılar sunarım”

yukarı çık
0
Paylaşım