Menu
RSS

Semih Esen: Başka Yolu Yok Birleşelim Ve Bunlardan Kurtulalım

Semih Esen: Başka Yolu Yok Birleşelim Ve Bunlardan Kurtulalım

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, “Bu bölgede iptal edilen lisanslar, kılıfına uydurularak yeniden aynı kişilere verilen usulsüz lisanslara yapılan tahsisleri ortadan kaldıran mahkeme kararları ve bu mahkeme kararlarının etrafından dolaşıp yine amacına ulaşmaya çalışanlar!” tepki gösterdi.

İbradı Altınbeşik Mağarasına Akseki yakasından köprü yapımına karşı, İbradı Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde düzenlenen "Altınbeşik Mağarasına Dokunma" eyleminde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Semih Esen, eyleme katılan yöre halkına ve katılımcılara hitap etti.

Esen, konuşmasında, Bu bölgede iptal edilen lisanslar, kılıfına uydurularak yeniden aynı kişilere verilen usulsüz lisanslara yapılan tahsisleri ortadan kaldıran mahkeme kararları ve bu mahkeme kararlarının etrafından dolaşıp yine amacına ulaşmaya çalışanlar! diyerek tepkisini dile getirdi.

Konuşmasına "Bunların tamamı sadece bu bölgeden para kazanmak ya da bu bölgede faaliyet yapmak isteyen bir zihniyetin ürünü değil! bu bir yönetim anlayışının İbradı’ya yansıyan örneklerinden bir tanesidir." diyerek devam eden Esen geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanının Anayasa Mahkemesi kararıyla ilgili yaptığı açıklamayı vurgulayarak sözlerine şu şekilde devam etti "Ben mahkeme kararlarına saygı duymuyorum ve uymuyorum." diyen bir zihniyetin İbradı'nın doğasına saygı duymasını bekleyemeyiz.

Ayrıca İçişleri Bakanının "kanunu boş verin siz yapacağınızı yapın biz yeni kanun çıkarıp suç olmaktan çıkarırız" diyen bir zihniyetin, iptal edilen bir lisans için, mahkeme kararına ve hukuka aykırıymış o yüzden burada bu iş yapılamaz demesi mümkün değildir. İşte bu bozuk düzenin buraya yansımasıdır.

BAŞKA YOLU YOK. BİRLEŞELİM VE BUNLARDAN KURTULALIM

Bu bozuk düzenin çözümü ise ortak savunma hattı oluşturmaktır. Bu zihniyete karşı olanlar, mahkeme kararlarına uyulmalı ve saygı duyulmalıdır diyenler, doğayı tahrip etmeyip korunmalıdır diyenler, işçinin köylünün hakkı birkaç kişiye yedirilmemeli herkes emeğinin hakkını almalıdır diyenler, benim vicdanım bu usulsüz uygulamaları kabul etmiyor diyenler, benim bu kötü yönetim anlayışına karşıyım diyenler ancak ve ancak güçlerimizi birleştirerek ülkemizi bu kötü yönetim anlayışından kurtarabiliriz. Başka yolu yok. Birleşelim ve bunlardan kurtulalım

yukarı çık
0
Paylaşım