Menu
RSS

Cumartesi, 18 Kasım 2017

Doğurduğu Bebeği Öldürüp, Çöpe Attı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Malatya’da, birlikte olduğu kişiden dünyaya getirdiği bebeği öldürüp çöp konteynerine atan 20 yaşındaki S.G., tutuklandı. Olay, dün sabaha karşı İskender Mahallesi'nde meydana geldi. Belediyenin temizlik çalışanları, çöpleri boşaltmak için açtığı konteynerde bebek cesediyle karşılaşınca, polise haber verdi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Direkten Düşen İşçi Yaralandı!

Antalya’nın İbradı ilçesinde yeni hat çekmek için çıktığı 8 metrelik elektrik direğinden düşen işçi yaralandı. Özel bir şirketin İbradı'da yürüttüğü yeni hat çalışmasında görev yapan işçi 32 yaşındaki Göksel Aydın, çıktığı 8 metrelik direkten dengesini kaybederek düştü.

Devamını okuyun...

Sobayı Tutuştururken, Kendini Ve Evi Yaktı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Çayır köyünde sağlık memuru 25 yaşındaki Ufuk E., tutuşması için benzin döktüğü sobanın parlaması sonucu yaralanırken, evi de yanarak kullanılmaz hale geldi. Çaycuma Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olan Ufuk E., dün akşam iş çıkışı köyde 2 katlı binanın üst katındaki evine gitti.

Devamını okuyun...

3 Yaşında 18 Kez Kalbi Durdu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bolu’da, skolyoz hastalığıyla doğan ve bugüne kadar 18 kez kalbi duran 3 yaşındaki Berkay Özel, ailesi ameliyat masraflarını karşılayamadığı için zor günler geçiriyor. Edinilen bilgiye göre, Bolu’da yaşayan 37 yaşındaki Murat Özel ve 33 yaşındaki

Devamını okuyun...

Kamyonda 31 Bin Paket Kaçak Sigara Bulundu!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Şanlıurfa'da, polisin durumundan şüphelenerek arama yaptığı kamyonda 31 bin 910 paket kaçak sigara ele geçirildi, sürücü gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Şanlıurfa-Gaziantep karayolunda durumundan şüphelenip takip ettiği bir kamyonu kent girişinde durdurdu.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun