Menu
RSS

Çarşamba, 03 Ağustos 2016

4 Eski Bakana FETÖ Soruşturması

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

İstanbul Barosu avukatlarından Burak Bekiroğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak eski bakanlar Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Suat Kılıç ve Sadullah Ergin hakkında “FETÖ Silahlı Terör Örgütü yöneticiliğinden” suç duyurusunda bulundu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Demokrasi Nöbetinde Patlama!

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya’da demokrasi nöbetinin tutulduğu alanda patlama meydana geldi. Patlamada 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Antalya'da vatandaşların demokrasi nöbeti için toplandığı Cumhuriyet Meydanı'na yakın bin noktada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Devamını okuyun...

Alanya Emniyetinde Görev Değişimi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Alanya Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine terfi etti. Terfi süresi geldiği için atanan Saka’nın yerine ise Alanya’da bir dönem Terörle Mücadele’nin başında olan ve Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü de yapan Haşim Çakmaklı atandı.

Devamını okuyun...

Şelalede Mahsur Kalan 2 Kişi İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Antalya’da Manavgat Şelalesi’nin yaklaşık 200 metre aşağısında bulunan adada mahsur kalan çift, itfaiye ekipleri tarafından botla kurtarıldı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Manavgat Şelalesi’nin alt kısmından yürüyerek ırmağın ortasında bulunan adaya geçen E.Y ve A.Y. isimli genç çift, ırmakta su seviyesinin yükselmesiyle adada mahsur kaldı.

Devamını okuyun...

Başkan Tütüncü: En Büyük Paye TC Vatandaşlığı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetlerinde en öndeki yerini alan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, kendisi için ne büyük payenin bu milletin parçası olduğunu söyledi. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Cumhuriyet Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan yüzlerce Antalyalıyı gururlandıran bir konuşma yaptı.

Devamını okuyun...

Manavgat’ta ‘Otomobilde El Bombası Var’ İhbarı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde içerisinde el bombası olduğu ve patlatılacağı ihbar edilen araç, terk edilmiş halde bulundu. Edinilen bilgiye göre, 34 KH 2733 plakalı otomobilde el bombası bulunduğu ve aracı kullanan K.E. isimli şahsın el bombasını kalabalık bir yerde patlatacağı şeklinde gelen ihbarı değerlendiren emniyet güçleri, söz konusu aracı yakalamak için harekete geçti.

Devamını okuyun...

Sudan FETÖ Okullarını Kapatıyor

  • Yayınlandığı Kategori Dünya

Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Beşir ülkesindeki FETÖ okullarının kapatılmasına dair emir verdi. Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Cemalettin Aydın, Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Beşir'in FETÖ ile bağlantılı okulların kapatılmasına dair talimat verdiğini söyledi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun