Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP İl Başkanı Semih Esen: AKP'nin de Bir Sonu Var Elbet!

CHP İl Başkanı Semih Esen: AKP'nin de Bir Sonu Var Elbet!

CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri birlikte doğu ilçelerini ziyaret ederek partililerle buluştular. Sabahın erken saatlerinde Antalya’nın doğu ilçelerinin ilk durağı olan Gazipaşa İlçesiyle ziyaretlerine Başlayan İl Başkanı Semih Esen ve il yöneticileri Alanya, Manavgat ve Serik’le devam etti.

Çok sayıda partilinin katıldığı toplantılarda Partililerle sohbet toplantısı ve çalışmalarını sürdüren Esen, “Çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz, Malum ülkemiz çok zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu sürecin ne zaman başladığı belli ama ne zaman biteceği konusu belli değil. AKP yönetimi zaten ülkeyi yönetmekte güçlük çekiyor. Umarım bir an önce bulunduğumuz şu süreç geçer.” Dedi.

AKP 14 YIL SONRA ÜLKEYİ KÖTÜ GİDİŞE HAZIRLAYANDIR

Bir siyasi parti lideri yani Devlet Bahçeli yıllar öncesinde seçim istiyorum dedi. O günün koşullarında neden seçime gidildi anlayamadık. Tüm bunları AKP geldi yaptı diye bir algı oluştu. AKP 14 yıl sonra son derece karanlığa ve kötü yola gidişi hazırlayandır.

AKP, iktidardan giderse ikinci gün hemen her şey güzel olarak diye düşünürsek yanılırız. Ülkemizi eski haline getirmek baya uzun yıllar alacak gibi görünüyor. Diye konuşan Esen, “Dün Obama bir açıklama yaptı ve İŞİD'i temizleyeceğiz dedi.

Ancak İŞİD sadece orada mı? Burada mı?  İŞİD nerede acaba? Bunların beslenmesine, mühimmat ile donatılmasına sebep olan AKP'dir. Bizim için bu tehlikeyi atlatmak kolay olmayacak ve çok uzun sürecek gibi görünüyor.  Rıza Zarrab olayına gelirsek, belki çok ciddi açıklamalar yapacak ve bunun uzantısı bizi vuracak.

AKP'nin sonu zaten yaklaştı, biz olacaklara moral ve kadro olarak hazır olmalıyız. Bunun ilk yolu birlik ve beraberliktir.  Her zaman birlik ve beraberlik sözünü kullanacağım. Bu vatanı terörden kurtarmamız lazım bunun için de birlik ve beraberlik önemli.” Diye belirtti.

“BU İKTİDARIN DA BİR SONU VAR ELBET”

İktidar olacağımız belli. Çalışacağız. Nasıl çalışacağız? Sokaklarda olacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İl Başkanları toplantısı için Antalya’daydı. Uzun uzun konuştuklarını anlatan Esen, Biz sokakta olmalıyız. Yani Antalya'daki 500 bin tane evde olmalıyız.

Hastalıkta ve sağlıkta her daim yanlarında olmalı ve güven vermeliyiz. O insanların siyasi tercihi biz oluruz. Diğer bir yol her iktidarın bir sonu olur bunların da bir sonu var elbet. Dedi.

BÜYÜKŞEHİR’İN 1 İNSANIMIZIN YILLIK YATIRIM GİDERİ 450 LİRA MI?'

Büyükşehir Belediyesi'nin birçok eksiği var. Büyükşehir'in 1 yılda 1 kişiye düşen yatırım gideri nedir diye soracak olursak, cevap şu; 450 liradır. Diyen Esen, “Bu şekilde Antalya'nın ileri gitmesi söz konusu değildir. Ülkemize Antalya 40 milyar dolar para kazandırıyorsa, insanların kişi başı hak ettiği 450 lira mıdır? Bu densizlikleri bildireceğiz.” Diye konuştu.

Manavgat ilçe örgütü ziyaretinden sonra Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i Makamında ziyaret eden CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri Manavgat’ta Mahallelerde ASAT’ın yapmakta olduğu alt yapı çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

yukarı çık
0
Paylaşım