Menu
RSS

CHP İl Başkanı Esen: Korkmuyoruz, Yılmıyoruz, Sinmiyoruz

CHP İl Başkanı Esen: Korkmuyoruz, Yılmıyoruz, Sinmiyoruz

Artvin’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na düzenlenmeye çalışılan suikast ile ilgili yazılı bir açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, “Genel Başkanımızın şahsında Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelen bu alçak saldırı, bizleri korkutmaya, sindirmeye, yıldırmaya yetmeyecektir. Onurlu mücadelemizden bir adım bile geri adım atmayacağız” dedi.

Açıklamada Şunlar Belirtilmekte;

“25 Ağustos 2016 Perşembe günü Artvin Şavşat'ta Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU'nun da bulunduğu konvoya yapılan terör saldırısını nefretle kınıyor, bu saldırıda şehit düşen askerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Genel Başkanımızın şahsında Cumhuriyet Halk Partisi'ne yönelen bu alçak saldırı, bizleri korkutmaya, sindirmeye, yıldırmaya yetmeyecektir. Onurlu mücadelemizden bir adım bile geri adım atmayacağız.

Dün yaşanan mel'un saldırının esasen milletimizin birliğine, laik demokratik Cumhuriyetimize kast ettiğinin bilincindeyiz.

Bu hain saldırıları gerçekleştiren, kökü dışarıda şer maşaları ve terör maşasını elinde tutup bundan medet umanlar da şunun bilincinde olmalıdırlar ki; ne laik demokratik Cumhuriyetimize siper olmaktan, ne de büyük milletimizin ayrılmaz bir parçası olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Hain terörün kalleşçe saldırılarından KORKMUYORUZ!

Laik, demokratik Cumhuriyetimize siper olan mücadelemizde bir an bile duraksamıyor, YILMIYORUZ!

Milletimizin birliğine, huzuruna, güvenliğine ve bağımsızlığına yönelen hiçbir tehdide aldırmıyor, SİNMİYORUZ!

Bugün, dünden daha büyük bir azim ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Teröre ve terörü kullananların hain emellerine asla geçit vermeyeceğiz.

Hiç kimse korkmasın!

CHP vardır ve bu ülkenin güvencesidir”

yukarı çık
0
Paylaşım