Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

BBP Antalya ‘Terörün Anladığı Dilden Cevap Vermeli’

BBP Antalya ‘Terörün Anladığı Dilden Cevap Vermeli’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Ramazan Doğan, "Terörist ancak kendi anladığı dilden mücadele ederseniz etkisiz hale getirilebilir" dedi. Antalya İl başkanı Ramazan Doğan gündeme ilişkin konularla ilgili yaptığı açıklamada,

Türk milletinin sabrının sınandığını ifade etti. Başkan Ramazan Doğan,  Parti olarak üzerlerine düşen görevi yaparak provokasyon kokan hadiselerin içinden yer almaması ve provokasyonlara karşı uyanık olmasını istediklerini söyledi.

ÜLKEMİZDE 100 YILLIK OYUN SAHNELENİYOR

Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl başkanı Ramazan Doğan,  Türkiye'nin 100 yıl önce yarım bırakılmış olan bir operasyonun tekrar hayata geçirilmesi ile karşı karşıya olduğunu söyledi. Ülkemizde 100 yıldır oynanmak istenen oyunun biraz gecikmeli olarak tarih sahnesine konulduğunu ifade eden BBP Antalya İl başkanı Ramazan Doğan, "Terörün bir tek amacı vardır, ülkeyi parçalamak ve bölmektir.

Bu yapılan ihanet oyunlarını masum istekler, demokratik hak ve talepler gibi takdim etmek gaflettir, delalettir ve bir adım ötesini ifade edersek ihanettir. Biz çözüm süreci ile ilgili başlatılan sürecin bir çözülme süreci olduğunu bir ihanet süreci olduğunu, bu ülkenin ayrışmasına parçalanmasına zemin hazırlayan bir süreç olduğunu ifade ettik. Şimdi yaşadığımız süreç zamanla bizim ne kadar haklı olduğumuzu ortaya çıkardı." dedi.

TERÖRÜN ANLADIĞI DİLDEN CEVAP VERMELİ

Terör örgütünün insanlarımızı yıldırmayı hedeflediğini ve bu hedefine hiçbir zaman ulaşamayacağını ifade eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl başkanı Ramazan Doğan, Terörist ancak kendi anladığı dilden mücadele ederseniz etkisiz hale getirilebilir diye konuştu.

Başkan Doğan,  "Hükümetin çözüm süreci diyerek sunmaya çalıştığı projenin en başından beri ihanet projesi olduğunu defalarca söyledik. Bu süreç içerisinde terör örgütü ülkemizde silahlandı, yuvalandı, tabiri caizse şehirlere yerleşti. Her gün şehit ateşi düşmekte. Çocuklar öksüz, eşler kocasız kalıyor.

Terör her nereden gelirse gelsin bunu şiddetle kınıyoruz. Terörle mücadelenin yolu onların anlayacağı dilden anlayıp ona göre cevap verirseniz ancak kökünü kazıyabilirsiniz. Sokakta masum insanları toplu halde katletmek insanlığa sığmaz. Millet olarak artık yeter diyoruz. Her gün ölmektense bir gün ölelim bu ihaneti kurutalım.” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım