Menu
RSS

Antalya Ak Parti'den Emniyete Ziyaret

Antalya Ak Parti'den Emniyete Ziyaret

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memurları için Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya'ya başsağlığı diledi. Yaşanan terör saldırısıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanında vatandaşların polis memurları ile kucaklaştığını ve başsağlığı dilediğini belirten Sümer, "Ak Parti Antalya İl Başkanlığı olarak biz de bu kapsamda emniyet müdürümüz Celal Uzunkaya'yı ziyaret ettik.

İlçe Başkanlarımızda ilçelerinde bu ziyaretleri gerçekleştirerek emniyet teşkilatımızın yanında oldular. Ziyaretlerimizde gözü dönmüş terör örgütlerinin düzenlediği kanlı eylemde bayrağımız uğruna canlarını veren polislerimiz için Ak Parti ailesi olarak bizlerde başsağlığında bulunduk.

İnşallah bir daha böyle acıyı milletimiz olarak yaşamayız. Devletimizin şefkat yüzü olduğu kadar artık sert yüzünü de hükümetimiz gösterecektir" dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım