Menu
RSS

Manavgat Halkı Böcek’le Tek Nefes

Manavgat Halkı Böcek’le Tek Nefes

COVİD-19 teşhisiyle hastanede tedavisi süren ve günden güne iyileştiği haberleri alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve Manavgat halkından gelen destek herkesi duygulandırdı. Manavgat halkı,

Başkan Sözen’in önderliğinde başlatılan destek kampanyasıyla Muhittin Böcek’le tek nefes oldu. Başkan Şükrü Sözen’in, sosyal medya hesabı üzerinden “#DualarımızNefesOlsun” hashtagiyle yaptığı paylaşıma tüm Manavgat halkı ve Türkiye dahil olup destek verdi.

Aynı anda Manavgat’ın dört bir yanı da aynı destek billboardları ile donatıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, hastalığının ilk gününden itibaren Başkan Muhittin Böcek ve ailesinin her an yanında olarak kendisi ve Manavgat halkı adına manevi destek vermeye devam ediyor.

Başkan Şükrü Sözen, “Ağabeyimiz, büyüğümüz, çalışkan insan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in hastalığı Manavgat halkımızı çok üzdü. Her gün iyi haberlerini alıyor olmamız hepimizin yüreğine su serpiyor.

Şu anda sağlık durumunu her gün takip etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Doktorlarımıza güveniyoruz. Başkanımızın en kısa sürede sağlığına kavuşarak, Antalya'ya hizmet etmeye devam edeceğine inancımız sonsuz.

Manavgat halkımız da ettikleri dualarla Muhittin Böcek’e nefes olmaya çalışıyor. Hepimiz hastalığını atlatabilmesi için Başkanımıza dua ediyoruz. Bu vesileyle tekrar Böcek ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Daha birlikte yürüyecek uzun bir yolumuz, Antalya'ya hizmet edecek yıllarımız var. İyileşmesi için dualarımız ve yüreğimiz Muhittin Böcek ile olacak” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım