Menu
RSS

Salı, 01 Mayıs 2018

Kesmece Karpuzdan Kilo Kilo Eroin Çıktı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Van’da içleri boşaltılan karpuzlara zulalanmış 65 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. 4 ayda yapılan operasyonlarda 2 tona yakın eroin ele geçirildi. Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Gevaş karayolu üzerinde şüphe üzerine çekici ve dorsesinde arama yapıldığı belirtildi.

Devamını okuyun...

Atla Gezmek İstedi, Ölümden Döndü!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adana'da gezintiye çıkmak için kiraladığı atın üstünden atarak çiftelediği genç kız ağır yaralandı. Atın 13 yaşındaki sahibi polis tarafından gözaltına alındı. HAK-İŞ Konfederasyonu'nun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlama programı için Kırşehir'den kente gelen özel güvenlik görevlisi Gizem Köseömür,

Devamını okuyun...

Kaza Yaptıran 'Şakacı' Kocası İçin Bu Kararı Verdi!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Düzce’de, yolda karşılaştığı eşi tarafından 'şaka olsun' diye sıkıştırıldığını iddia eden Gülcan Baş’ın panikleyerek otomobiliyle önündeki araca çarpması sonucu 5 kişinin yaralandığı kazanın ardından kaçan, daha sonra polis merkezine giderek ifade veren Barış Baş, serbest bırakıldı.

Devamını okuyun...

AESOB Başkanı Adlıhan Dere Güven Tazeledi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken’in Divan Başkanlığında gerçekleştirilen AESOB 19. Olağan Genel Kurul Toplantısında AESOB Başkanı Adlıhan Dere yeniden seçilerek güven tazeledi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun