Menu
RSS

Pazartesi, 12 Haziran 2017

Antalya Sanat Dünyasının Acı Kaybı: Opera Sanatçısı Kanserden Öldü

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin (ANTDOB) sanatçılarından bariton 59 yaşındaki Mukhtar Resüloğlu, kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Azerbaycan'dan 1999 yılından gelerek Antalya'ya yerleşen ve ANTDOB'un ilk solist sanatçılarından olan Mukhtar Resüloğlu, 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu.

Devamını okuyun...

Havuza Diye Çıkan 2 Kız Çocuğu Ortadan Kayboldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Denizli’de yüzme havuzuna gittiğini söyleyen ve her ikisi de 13 yaşında olan G.S. ile okul arkadaşı R.D. kayıplara karıştı. Ailelerin kayıp başvurusu üzerine polis, iki kızı bulmak için çalışma başlattı. Merkezefendi İlçesi Akkonak Mahallesi'nde yaşayan ortaokul öğrencisi

Devamını okuyun...

70 Yaşındaki Adam Kendini Astı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Kayseri’de 70 yaşındaki İshak Bozdoğan, evinin yatak odasında kendini asarak yaşamına son verdi. Olay, merkez Kocasinan İlçesi Mimarsinan Mahallesi Fuzuli Caddesi’nde meydana geldi. İshak Bozdoğan, eşi oturma odasında oturduğu sırada kendisini yatak odasında bulunan dolaba bağladığı iple astı.

Devamını okuyun...

Eşini Tabancayla Vurup Hastaneye Götürdü

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Manisa’nın Yunusemre İlçesi'nde, FETÖ/PDY'den cezaevinde yatarken adli kontrol şartıyla serbest bırakılan müteahhit işadamı 45 yaşındaki Kenan M., tartıştığı eşi 35 yaşındaki Tuğba M.'yi tabancayla göğsünden vurdu. Yaralanan eşini hastaneye götüren Kenan M. gözaltına alındı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun