Menu
RSS

Perşembe, 01 Haziran 2017

Taksiden İndiler, Kazaya Kurban Gittiler!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Güngören’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkan otomobil, o sırada ticari taksiden inen 3 kişiye çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Kaza, saat 01.00 sıralarında Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi üzerinde meydana geldi.

Devamını okuyun...

Suriyeli Aileye Şok! Polisiz Deyip...

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Aksaray'da, kendilerini polis olarak tanıtıp sözde uyuşturucu baskını yaptıkları Suriyeli ailenin evinde, yastık içine saklanmış 20 bin lira para ve 25 bin liralık altını alıp kaçan iki şüpheli yakalandı. Aksaray'da yaşayan Suriye uyruklu 47 yaşındaki Muhammed ve Emine Cerruh çiftinin Şeyh Hamit Mahallesi´ndeki evine gelen 3 kişi, kendilerini polis olarak tanıttı.

Devamını okuyun...

Vahşet! 5 Yaşındaki Eylül'ün Cesedi Öyle Bir Halde Bulundu Ki..

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Yalova'da kayıp olarak aranan 5 yaşındaki Eylül, metruk bir binada ölü olarak bulundu. 5 yaşındaki Eylül'ü tecavüz edip öldürdüğü şüphesiyle bir kişi gözaltına alınmıştı. Zanlı suçunu itiraf etti. Yalova Çınarcık'ta ikamet eden 5 yaşındaki Eylül U. isimli kız çocuğu, öğle saatlerinde evlerinin yan tarafında bulunan çocuk parkına oynamaya gitti.

Devamını okuyun...

100 Dönümlük Arpa Kül Oldu

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Çaybaşı Köyünde arpa ekili tarlada çıkan yangında 100 dönümlük arpa kül oldu. Mehmet Kızıl ve Ömer Kızıl’a ait tarlada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangını fark eden köylüler, Kahta İtfaiyesinden yardım istedi.

Devamını okuyun...

İzmit'te 310 Kilo Esrar Ele Geçirildi

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmit’te, TEM Otoyolu'nda durdurulan TIR'da yapılan aramada, dorsenin altına yapılmış gizli bölmede, 305 kilo kubar ve 5 kilo toz, toplam 310 kilo esrar ele geçirildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

Devamını okuyun...

Sadece 3 Ayı Kaldı! Minik Güler İlik Nakli Bekliyor

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Bolu’da 3 ay önce dizlerindeki ağrı nedeniyle doktora götürülen 3 yaşındaki Güler Gökmen’e lösemi tanısı konuldu. Ankara’daki bir hastanede tedavisi süren minik kıza 3 ay içinde ilik nakli yapılması gerekiyor. Fatma ve Coşkun Gökmen çiftinin kızı Güler Gökmen, dizlerindeki ağrı nedeniyle önce özel hastaneye götürüldü.

Devamını okuyun...

Antalya’da Ramazan Etkinlikleri Durduruldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin bu akşamki programını durdurdu. Alanda şehitler için Ku’ran-ı Kerim okunup, dua edilecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içindeki Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin bu akşamki programı

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun