Menu
RSS

Cumartesi, 18 Mart 2017

Bakan Çavuşoğlu: Hayır Diyenlerin Linç Edilmemesi Gerekiyor!

  • Yayınlandığı Kategori Siyaset

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ‘hayır’ diyenlere negatif üslup kullanmanın doğru olmadığını belirterek, “Saygısızlık olur. ‘Evet’ diyeceğini söyleyenler linç ediliyor, hakaretler, küfürler, sanatçılar, Arda Turan vs vs. Ama bu çok yanlış. ‘Hayır’ diyenlerin de linç edilmemesi gerekiyor” dedi. 

Devamını okuyun...

Mevlüt Çavuşoğlu: Avrupalılar Aklını Başına Toplasın!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Avrupa'yı İkinci Dünya Savaşı öncesine sürüklüyorsunuz, uyanın artık uyanın. Bu Avrupa için Avrupa halkları için felakettir. Biz her şartta ayakta kalmayı başarırız. O yüzden Avrupalılar aklını başına toplasın, bugünkü bu çok tehlikeli trendi durdurmak için beraber çalışalım" dedi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Öğrenciler Denizde Bayrak Açtı

Akdeniz Üniversitesi Sualtı Topluluğu (AKÜNSAK) öğrencileri, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'nci yıldönümü nedeniyle denizde dev Türk bayrağı açtı. Dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde buluşan AKÜNSAK öğrencileri, ilk olarak plajda açtıkları Türk bayrağını daha sonra denize taşıdı.

Devamını okuyun...

Antalya Tarihi Üç Kapılar'da Yenileme

Muratpaşa Belediyesi, Kaleiçi'ni çepeçevre saran tarihi surlar üzerinde bulunan Üç Kapılar'ın önünde yer alan parkı düzenliyor. Parkta güneş formunda bitki tarhları, oturma grupları ve Kaleiçi'nin dar sokaklarıyla uyum içinde patikalar oluşturuluyor. 

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun