Menu
RSS

Perşembe, 19 Ekim 2017

Otomobilde 20 Kilo Eroin İle Yakalanan Çift Gözaltında

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Bolu’da, TEM’de durdurulan otomobilde 20 kilo 634 gram eroin ele geçirildi, sürücü ile yanındaki eşi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerinin ortak yaptığı operasyonda, doğu illerinden İstanbul'a giden otomobil, TEM'in Bolu kesiminde durduruldu.

Devamını okuyun...

Fuhuş İçin Anlaştıkları Travestiler Hayatlarının Şokunu Yaşattı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmir’de bir turizm firmasında çalışan iki arkadaş eğlence dönüşü birlikte olmak için anlaştıkları travestinin evine gitti. 17 yaşındaki E.K. isimli travesti kıyafetlerini çıkardıktan sonra yatakta bekleyen 42 yaşındaki Y.A.’nın boğazına bıçak dayarken, diğer travestiler de odaya bağlantılı diğer kapıdan girerek pantolonun cebindeki şirket parası olan 14 bin lirayı çaldı.

Devamını okuyun...

Çoban Uyudu: Kurtlar 40 Koyunu Telef Etti!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Erzurum’un Oltu İlçesi'nde çobanın uyuduğu sırada  sürüye saldıran kurtlar, 40 koyunu telef etti. Olay, geçen 17 Ekim akşamı Sarıkaya mevkiinde meydana geldi. Ali Dağaşan ve Temel Kul’a ait koyunları havaların aniden soğumasıyla birlikte Başaklı Köyü yaylasından Oltu’ya getiren çoban uyuyakalınca sürüye kurtlar saldırdı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun