Menu
RSS

Cumartesi, 06 Ağustos 2016

Aldatan Erkek Nasıl Yakalanır?

  • Yayınlandığı Kategori Magazin

Bir erkeğin aldattığını anlamak çok zor değil aslında. Sadece bazı ipuçlarını değerlendirmek, erkeğin tavırlarını gözlemlemek yeterli. Aldatan erkeği yakalamanın yolları bildiğiniz yerlerden geçmiyor olabilir.

Devamını okuyun...

Serik’te Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Antalya’nın Serik İlçesi’nde devam eden demokrasi nöbetinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları için özel bir gece düzenlendi. Serik'te Çınaraltı Meydanı'nda 15 Temmuz darbe girişimin ardından başlatılan demokrasi nöbetinde şehit aileleri, gaziler ve yakınları unutulmadı.

Devamını okuyun...

Fikret Otyam Sanat Galerisi’nde Tadilat Yapılacak

Antalya'da bulunan Fikret Otyam Sanat Galerisi, tadilat nedeniyle kapatıldı. Tarihi Sobacılar Çarşısı'nda yer alan Fikret Otyam Sanat Galerisi, tadilat amacıyla galerilere kapatıldı. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, galeride tadilat çalışması yapılacağını, tam anlamıyla herhangi bir kapatılmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Devamını okuyun...

Sezai Aydın: Meğer Oğlum ‘Cadı’imiş!

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

15 Temmuz sonrasında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile 6’sı kadrolu 26 sanatçı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından açığa alınmıştı. Oyunculardan Arda Aydın'ın babası, ünlü tiyatrocu Sezai Aydın yaşanan duruma tepki gösterdi. Aydın, sosyal medyada dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Devamını okuyun...

CHP’de Devrimci Demokratlar: #‎YenikapıyaGitme

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

Yenikapı bir tuzaktır, düşülmemeli. Demokrasi araç diyenler Yenikapı'da yaptıkları kötülüklere kılıf arıyor, "tek adamlığı" ilan etmek istiyor. Oysaki İstanbul, İzmir Mitingleri demokrasiye içtenlikle inanmış insanlarımızın "ne askeri darbe, ne sivil dikta" diye yarattığı değerlerdir.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun