Menu
RSS

Çarşamba, 17 Ağustos 2016

FETÖ Elebaşı Gülen’in Yeğeni Yakalandı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni gözaltına alındı. Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine başlatılan operasyonda aranan Gülen'in yeğeni Selman Gülen'i kaldığı evde yakaladı.

Devamını okuyun...

Muratpaşa’dan 30 Ağustos İçin Görkemli Kutlama

  • Yayınlandığı Kategori Muratpaşa

Muratpaşa Belediyesi, ‘Büyük Zafer’in 94’üncü yıl dönümünü Antalya’da hiç olmadığı kadar coşkulu kutlamak için çalışmalara başladı. Muratpaşa Belediyesi, Mustafa Kemal'in başkomutanlığında zaferle sonuçlanan büyük taarruzun 94’üncü yıl dönümü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için çalışmalara başladı.

Devamını okuyun...

Manavgat Sosyal Market’te Büyüme Heyecanı

  • Yayınlandığı Kategori Manavgat

Manavgat Belediyesi, katılımcı ve paylaşımcı sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Sosyal Marketi büyütüp genişletme çalışmalarını başlattı. Gelişen ve büyüyen Manavgat'ın ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermek adına her gün yeni bir hizmete imza atan Manavgat Belediyesi şimdi de Sosyal Market'i büyütüyor.

Devamını okuyun...

Akdeniz’de 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin verilerine göre, Antalya'nın Gazipaşa İlçesi açıklarında Akdeniz'de Richter Ölçeği'ne göre 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Devamını okuyun...

Kumluca Belediyesi’ne Temiz Havuz Sertifikası

Kumluca Belediyesine ait Günay Sahil Tesislerinde bulunan Aquapark’taki havuza temiz havuz sertifikası verildi. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde, havuz hijyeni ve havuz suyu kalitesiyle standartların üzerinde tespit edilen

Devamını okuyun...

Manavgat’ta Trafik Kazası: 4 Yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre D-400 Karayolunda Antalya istikametinden Manavgat istikametine gitmekte olan Nihat Kılıç yönetimindeki 16 EML 26 plakalı otomobil, Ilıca-Kumköy Kavşağından Manavgat istikametine dönmekte olan Mustafa Nuri Tümbül’ün kullandığı 07 L 6060 plakalı otomobille çarpıştı.

Devamını okuyun...

Manavgat Naras Barajında Sona Doğru

DSİ 13. Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun beraberinde Bölge Müdür yardımcıları Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik ve Şube müdürleri ile birlikte yapımında sona gelinen ve tamamlandığında 71.420 dekar tarım alanını sulayacak olan Manavgat Naras Barajı Sulaması inşaatında incelemelerde bulundu ve yetkililerden işin seviyesi hakkında bilgi aldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun