Menu
RSS

Cuma, 12 Ağustos 2016

CHP’li Deniz Baykal: Darbecileri Kim Besledi?

  • Yayınlandığı Kategori Gündem

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Biz şimdi mücadele ediyoruz, yapacak bir şey yok' diyorlar. Buraya nasıl geldi, kim getirdi? Şimdi darbe diye tarikat siyaset girişimi ülkenin önüne geldi. Bunları kim besledi kardeşim?" dedi.

Devamını okuyun...

Dünya Mucizelere Gebe: 80 Binde Bir Oluyor!

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

İşte ‪sezaryen ile doğum sırasında karşılaşabileceğiniz ender görüntülerden biri. Bebek amnion kesesi intakt bir şekilde çıkarılıyor. Bir süre keseyi açmadan bebeği izliyoruz. Plasenta intakt olduğundan Bebek tabi ki etkilenmiyor.

Devamını okuyun...

Panik Atak Geçiren Zürafa Öldü

  • Yayınlandığı Kategori Yaşam

Hayvanseverler, esaret altındaki hayvanları korumak için daha sert yasalara ihtiyaç olduğunu söyledi. Tayvan'da çiftleştirilmek için başka bir hayvanat bahçesine nakline karar verilen Hsiao Chiu isimli zürafa, yolculuk sırasında panik atak geçirerek öldü.

Devamını okuyun...

Antalya Adliyesi’nde Avukatların Dinlenme Odası Kapatıldı

Antalya merkez adliye binasında bulunan avukat dinlenme odası, başsavcılık tarafından bugün kapatıldı. Üç bin 400 avukatı ile Türkiye'nin en büyük dördüncü Barosu olan Antalya Barosu'na kayıtlı avukatların, adliye işlemleri sırasında sıkça kullandığı dinlenme odası, bugün Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kapatıldı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun