Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP Muratpaşa, Üçgen’den Umut Dolu Mesajlar Verdi!

CHP Muratpaşa, Üçgen’den Umut Dolu Mesajlar Verdi!

CHP Üçgen Mahallesi üyeleri kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdiler. Dayanışma ve kaynaşmayı arttırmak amacıyla düzenlenen toplantı verimli geçti. Üçgen Mahallesi CHP Temsilcisi Güler Aykaç ve Mustafa Görgülü öncülüğünde üyeler kahvaltıda bir araya geldi.

Açılış konuşması yapan Aykaç, katılımlarından dolayı üyelere teşekkür ettikten sonra CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, umut dolu mesajlar verdi.

Kumbul Üçgen Mahallesi CHP üyelerinin iki seçimde ve park referandumunda yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Önümüzdeki dönem CHP içinde yapılacak olan seçimlerin çok önemli olmadığını, delege, ilçe başkanı veya il başkanı kim seçilirse seçilsin bu koltuklara layık insanların geleceğinden emin olduğunu söyledi.

Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan yerel seçimlerde büyükşehir belediyesini genel merkezin gösterdiği adayla mutlaka alacaklarını, 19 ilçe belediyelerini de birçoğunu alacaklarını ifade eden Kumbul, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Muratpaşa’da iki seçim ve bir referandum geçirdik. Sizlerin sayesinde oylarımızı yukarıya doğru taşıdık. Referandum da, AKP’nin oyu Muratpaşa’da %30 olmasına rağmen biz %70 hedef koymuştuk.

Sandıklarda beklediniz, oylarımızı çaldırtmadınız. Öncelikle bunlar için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Mahallemizde büyükşehir belediyesinin yıkmak istediği Giritli Parkı için yoğun mücadele verdiniz, bunun için de sizlere teşekkür ediyorum.

Park için yapılan referandumda %90 gibi bir sonucun çıkması için var gücünüzle çalıştınız. Sizlerin sayesinde parkımızı kurtardık, yeşilliğimizi, anılarımızı, Giritli Evi’ni kurtardık.

Ama hiçbir şey bitmedi, mücadele daha yeni başlıyor. Ülke çapında 16 Haziran’da yapılan referandumdan Hayır çıkmasına rağmen YSK kendi kanunlarını tanımayarak o sandıktan Evet çıkarttı.

Fakat değişen anayasa 2019’da uygulanmaya başlayacak. Şu anda belki OHAL kapsamında bunu fiilen uyguluyor olabilirler ama resmi olarak 2019’da uygulanmaya başlanacak. Ancak yeni anayasa yürürlüğü girerse bu kadar özgür olamayacağız. Bunu hepimiz biliyoruz.

Bunun için 2019’da seçimi kazanıp anayasayı tekrar değiştirip daha güçlü parlamenter sistemi getirmek zorundayız.

Önümüzde önemli günler ve seçimler var. Yapılacak olan yerel seçimlerde Antalya’nın 19 belediyesinin birçoğunu kazanmak zorundayız. Beraberce mücadele ederek büyükşehir belediyesini, adayımız kim olursa olsun kesinlikle kazanacağımızı düşünüyorum.

Antalya’yı en iyi yönetecek büyükşehir belediye başkan adayımıza genel merkezimizin göstereceği adayın olacağını biliyorum. 2019’da yapılacak olan seçimleri çok önemsiyorum. Yerel seçimler bizim 2019’da yapılacak olan seçimlerde nasıl bir sonuç alacağımızın bir göstergesi olacak.

Antalya’yı, İstanbul’u, Denizli’yi, Ankara’yı, Adana’yı, Mersin’i ve daha birçok büyükşehir belediyesini alarak başarı ile seçimlerde çıkacağımıza inanıyorum.

Parti içi seçimlerin inanın hiçbir önemi yok. Bu koltuklara kim gelirse gelsin, hangi arkadaşımız ilçe başkanı, il başkanı, delege, ne olursa olsun, önemli olan büyükşehri almamız ve arkasından 2019’daki genel seçimi kazanmamız.

Kim delege olursa, kim ilçe başkanı veya il başkanı olursa bu görevleri layıkıyla yapacaktır. Üyelerimiz bu insanları o noktalara getiriyorsa buna layıktırlar diye düşünüyorum”

yukarı çık
0
Paylaşım