Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

CHP’li Erdoğan: MHP Kepez İlçe Başkanı Muhatabımız Olacak Düzeyde Değil

CHP’li Erdoğan: MHP Kepez İlçe Başkanı Muhatabımız Olacak Düzeyde Değil

CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, MHP Kepez İlçe Başkanı tarafından sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımı kınadığını belirtti. Erdoğan yaptığı yazılı açıklamada “Kepez MHP İlçe Başkanı Mehmet Seyyar’ın sosyal medya üzerinden Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili

yaptığı paylaşım, ne insani ne ahlaki ne politiktir” İktidarın yıllardın muhalefete ayar vermeye kalkıştığını belirten Erdoğan, “İktidar geçmişten bu yana düzeysiz bir üslupla muhalefete ayar verirdi;

Görünen o ki artık iktidarın küçük ortağı olması kesinleşen muhalefet yöneticileri de iktidarın dil ve üslubunu kullanma yoluna gitmektedir” dedikten sonra şöyle devam etti;

“Kepez MHP İlçe Başkanı Mehmet Seyyar’ın sosyal medya üzerinden Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşım, ne insani ne ahlaki ne politiktir.

Hiçbir CHP İlçe Başkanı ne dost sohbetlerinde, ne bir açıklamasında ne de kamuya açık bir alanda hiçbir muhalefet partisi liderine böylesi bir sözcüğü kesinlikle kullanmaz.

Bu durum MHP İlçe Başkanının düzeyini gösterir ama onun olmayan düzeyine partimizi çekmeye çalışması tam bir densizlik ve haddini bilmeme halidir.

Ülkemiz, toplumsal ihtiyaçlardan kaynaklanmayan köklü bir anayasa değişikliği paketiyle karşı karşıya bırakılmıştır. Hem değişiklik yapılan madde çokluğu hem de yapılan değişikliklerin niteliği itibarıyla bu paket, bir anayasa değişikliğinden çok yeni bir anayasa öngörmektedir.

Bu durum, Anayasa değişikliği teklifinin TBMM'ye gelmeden önce toplumda tartışılmasını ve ilgili bütün kesimlerden görüş alınmasını gerektirir, ancak böylesi bir süreç izlenmemiştir.

Fakat görünen odur ki iktidarın Mecliste ve açıklamalarında gösterdiği saldırgan tavrı birtakım küçük insanlar hemen görev bellemişler.

Bugün, Başkanlık konusunda bizim ve MHP’nin gösterdiği tavrı tarih mutlaka yazacaktır. Ama bu sistem değişikliği konusunda da düştüğümüz farklılığı, Genel Başkanlar kendi aralarında uygarca konuşabilirken ilçe başkanı olmuş birinin bireysel olarak kendine yakışsa da partisine uygun olmayan ve yakışmayan bu tutum ve tavrı göstermesini kabul etmiyor; şiddetle kınıyoruz.

MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Genel Başkanımızın da, Partimizin de, CHP Kepez İlçe Başkanlığının da muhatabı olacak düzeyde değildir. Onu düzeysizliğiyle baş başa bırakıyor; Samimi tüm MHP üyelerini bu şahsa karşı gerekli tepkiyi göstermeye çağırıyoruz.

MHP İl Başkanlığı ve Genel Merkezinin de bu davranışından ötürü bu şahısla ilgili gereğini yapacağını umut ediyoruz”

yukarı çık
0
Paylaşım