Menu
RSS

CHP'li Deveci: Referandumda Kadınlara Çok İş Düşüyor Öne çıkarılmış

CHP'li Deveci: Referandumda Kadınlara Çok İş Düşüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, CHP Kumluca İlçe Başkanlığı’nda CHP’li bayan üyelerle bir araya geldi. Deveci’yi; Kumluca İlçe Başkanı Kemal Bilal ÖNER ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Semra İlter ve bayan üyeler karşıladılar.

İl Başkanı Deveci Konuşmasında; Önümüzde Cumhuriyet tarihinin belki de en önemli kararını almak üzere halk oylamasına gidilecek. Halkımızın yapılacak olan referandumda vereceği karar geleceğimiz için çok önemli.

Bugün burada neden ‘’hayır’’ dememiz gerektiği konusunda toplandık. Halkımızı doğru bilgilendirmek çok önemli… Bu konuda da özellikler kadınlarımıza çok iş düşüyor.

Referanduma kadar yaklaşık 2 ay gibi bir süre var ve bu süre boyunca hangi partili olursa olsun, siyasi polemiğe girmeden, kişiyi kesinlikle rencide etmeden Anayasa maddelerini tek tek anlatmamız ve ikna etmemiz gerekiyor.

Benim sandıktan ‘’hayır’’ çıkacağına şüphem yok lakin neden hayır dendiğini ve denmesi gerektiğini herkesin bilmesi gerekmektedir. Dedi.

İl Kadın Kolları Başkanlığının hazırladığı slaytlarla neden hayır denmesi gerektiği ve halka nasıl yaklaşılması gerektiği konusunda anlatımlar yapıldı.

Madde madde konuların ele alındığı toplantıdan sonra yakın zamanda vefat eden bir partilimize taziye ziyaretine gidildi.

yukarı çık
0
Paylaşım