Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Cumhuriyet'in 94'üncü yıl dönümünü kutladı. Vali Münir Karaloğlu Cumhuriyet Bayramı yayımladığı mesajda, Cumhuriyet'in 94'üncü yılını kutlarken, 100'üncü yılda Büyük Türkiye olma yolunda bir ve beraber yürümenin heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Vali Karaloğlu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu heyecan her yıl hanelerimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi sarıyor. Milletçe 94 yıl önce bağımsız Cumhuriyetimizi ilan ederek yaşadığımız hürriyet heyecanı ilk günkü coşkusuyla yurdumuzu sarıyor.

Bu büyük gün geldiğinde, bayrağımız daha bir coşkuyla dalgalanıyor, bağımsızlık aşkımız, hürriyet coşkumuz, sevincimiz, kardeşliğimiz, dayanışmamız pekişiyor, perçinleniyor."

"Bununla birlikte, her yıl 29 Ekim'de, millet olarak esaret kabul etmeyeceğimizi, istiklalimizi koruyacağımızı, genci yaşlısı, kadını, erkeğiyle ay yıldızlı al sancağımızı hür bir şekilde dalgalandıracağımızı bütün dünyaya haykırıyoruz. Sadece haykırmıyoruz, yeri ve zamanı geldiğinde gereğini yapıyoruz.

15 Temmuz'da yaşanan elim hadiselerle devletimizin bütünlüğünü ve milletimizin bağımsızlığını hedef alan her türlü terör, darbe ve işgal girişimine karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde cevap vereceğimizi, cumhuriyetimize sahip çıkacağımızı yine millet olarak bütün dünyaya göstermiş olduk."

"29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 94. yılını tarihin bize yüklediği sorumluluğu aklımızdan çıkarmayarak hep beraber kutlayalım. Antalya Valiliği olarak bir haftaya yaydığımız Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında buluşalım.

Cumhuriyetimizin yılmaz savunucuları olduğumuzu bir kez daha hep birlikte gösterelim. Tüm halkımızı etkinliklere katılmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki, Tüm Türkiye'de olduğu gibi ilimizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlayacağız. Tüm halkımızı davet ediyorum."

"Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyet'in mimarı olan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnetleve şükranla anıyor; Cumhuriyetimizin 94. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum."

yukarı çık
0
Paylaşım