Menu
RSS

Antalya Valisi Karaloğlu Türk Polis Teşkilatı 173. Yaşını Kutladı

Antalya Valisi Karaloğlu Türk Polis Teşkilatı 173. Yaşını Kutladı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda,

toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, suç önleyici tedbirleri alıp ve faillerini adalete teslim eden, gece gündüz demeden fedakârca görevlerini yerine getiren Türk Polis Teşkilatı'nın şanlı bir tarihe sahip olduğunu ifade etti.

Vatandaşlarla omuz omuza geçirdiği yaklaşık iki asırlık süreçte Türk Polis Teşkilatı'nın hizmet kalitesini her geçen gün daha da artırdığını vurgulayan Vali Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Büyük fedakârlık, sabır, cesaret ve kahramanlıkla gösterdiği üstün vazife anlayışıyla aziz milletimizin, barış ve emniyet içinde yaşaması için hizmet vermektedir. Terör ve örgütlü suçlarla mücadelede ortaya koyduğu başarıyla hepimizi gururlandırmaktadır.

Her türlü suç ve suçluyla mücadele edebilmek için yeni teknolojilerin takibine büyük önem veren Emniyet Teşkilatımız, sadece yurt içinde değil, yurt dışında da gurur verici başarılara imza atmaktadır.

Bu manada 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün engellenmesinde büyük bir başarı gösteren Emniyet Teşkilatımız, bugün Özel Harekât Polislerimizin Afrin'de gerçekleştirdikleri cansiperane mücadeleleriyle kahramanlık destanları yazmaya devam etmektedir.

Aziz milletimizin ve büyük devletimizin emrine amadedir. Rabbim tüm emniyet güçlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, acil şifalar diliyorum.

Tüm Emniyet mensuplarımıza zorlu görevlerinde başarılar diliyor, her birini en kalbi duygularımla selamlıyorum."

yukarı çık
0
Paylaşım