Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Meteoroloji’den Uyarı: Üç Gün Boyunca Sağanak Yağmur Bekleniyor

Antalya Meteoroloji’den Uyarı: Üç Gün Boyunca Sağanak Yağmur Bekleniyor

Antalya Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 15 Aralık Cumartesi (Bugün) öğleden sonra Antalya’da sağanak yağmur beleniyor. Yağmurun Pazar, Pazartesi ve Salı gününe kadar devam edebileceği tahmin edilmekte.

Kıyı Ege’nin, akşam saatlerinden itibaren batı bölgelerinin yağışlı sistemin etkisine gireceği tahmin ediliyor. Marmara, Ege ve Batı Akdeniz'in yağışlı geçeceği, Yağışların genellikle yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

17.12.2017 Pazar günü: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısının yağışlı geçeceği, yağışların yağmur ve sağanak, Marmara'nın batısı ile İstanbul, İzmir ve Manisa çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde kuvvetli olması bekleniyor.

18.12.2017 Pazartesi günü: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

19.12.2017 Salı günü: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu; Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun batısının yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Doğu Anadolu’nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Rüzgar güneyden 3 ila 5, Bodrum-Fethiye arasında öğleden sonra 6 kuvvetinde. Dalga yüksekliği 0,5 ila 2 m. Hava parçalı bulutlu, öğleden sonra sağanak yağışlı. Görüş iyi, yağışta orta.

yukarı çık
0
Paylaşım