Menu
RSS

Antalya Konyaaltı CHP İlçe Başkan Adayı Emrah: Hep Birlikte Başaracağız

Antalya Konyaaltı CHP İlçe Başkan Adayı Emrah: Hep Birlikte Başaracağız

Antalya CHP Konyaaltı İlçe başkanlığı seçimlerine az bir süre kaldı. Geçenlerde adaylığını açıklayan Onur Duruk’tan sonra, Emrah Kıvanç Mısırlıoğlu’da ilçe binasında adaylığını açıkladı. Temel olarak devrimcilik ve değişim üzerine konuşma yapan Mısırlıoğlu,

partideki bu değişim sürecinin 2015’ten itibaren başladığını belirtti.

Değişim 2015’te Başladı

Eczacı olan Mısırlıoğlu, konuşmasına partideki değişimin kuralların ve bireylerin sorgulanarak daha iyiye daha doğruya ulaşmanın yollarını açmayı ifade ettiğini söyledi.

Mısırlıoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün burada bu devrimin bu devinimin bir gereği olarak bulunuyoruz. Hep birlikte omuz omuza bu devrimin bir parçası olmak için buradayız.

Asırlık Çınar Cumhuriyet Halk Partisinin yeni filizleri olarak buradayız, dalları yaprakları ve gövdesi olarak buradayız. Bu çınarın daha ulu daha köklü daha büyük ve daha güçlü olması için buradayız. 

Bu çınarın köklerinin bulunduğu aziz toprakların evlatları olarak buradayız ve göreve talibiz.

Talibiz, çünkü bizler bu göreve hazırız. Tabandan gövdeye ve hatta yapraklara kadar hazırız.

Cumhuriyet Halk Partisinin bu günlere kadar gelmesine emek veren her bir yoldaşımızı sevgi ve saygı ile selamlıyoruz.

Sizler büyüttünüz bu günlere getirdiniz, bizler bu bayrağı sizlerden devralıp geleceğe taşımak adına görev talep ediyoruz.

Hep birlikte omuz omuza daha çağdaş ve daha aydınlık günlere doğru gideceğiz.

Bu yolculuğumuzda pusulamız insan odağında ve insana dokunmak temelinde olacaktır.

Bu yolda hedeflerimiz ise; Demokrasi olacak, demokratik bir toplum olacak

Ahlak olacak, ahlakı ve erdemliliği toplumda en yüce değer olarak tesis etmek olacak

Hoşgörü olacak, herkesi kavrayıp kapsayan ve koruyup kollayan olacağız.

Hedefimiz, Yoksullukla mücadele olacak, Cinsiyet Eşitliği olacak, Herkes için eğitim olacak, Sağlık olacak, Sürdürülebilir refah olacak.

Kısacası Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde oluşturulan ve dünyada başka örneği olmayan çağdaş Türkiye’nin güvencesi olacak bir yapı olacak.

Bu noktada 2019 ilk ve öncelikli hedefimizdir. Şimdiden bu bağlamda çalışmalarımıza başladık. Güçlü bir yönetim ile Cumhuriyetimizin bekasına karar verilecek bu seçimlerde canla başla çalışacağız.

Hayatın bir gereği olarak değişimler yaşanacak, bizler de daha gençlere devredeceğiz bu bayrağı. Aramızda belki bu anlarda bugünlerde azlar ama kısa zamanda tüm gücümüzle gençlerimize yönelip kapılarımızı sonuna kadar onlara açacağız.

Siyasi kültürümüzün devamı ve geleceği için her gencimizi ayrı ayrı davet ediyorum. Bizlere katılın, gelecek sizlerin ellerinde. Bir olun birlik olun, bizlerin yaşam enerjimiz, itici gücümüz olun. Gelin, hoş gelin safalar getirin. Gençlik Kongreniz yaklaştı.

Heyecanla bir kongre yapın, bir olun, iri olun. Bu parti bizlerden sonra sizlere emanet edilecek. Benden daha genç arkadaşlar bu koltuklara gelecek.

Kadınlarımız, emektar, cefakar, çalışkan kadınlarımız; her birinizi canı gönülden saygı ile ayrıca selamlıyorum. Sizler ki her propaganda döneminde kapı kapı gezmekten bitkin düşenler, sizler ki her seçimde sabahlara kadar sandık başlarında bekleyen,

sizler ki tüm sorumluluk ve görevlerinin ardı sıra en büyük desteklerimiz olanlar. Sizlerle büyüyeceğiz, her kapıyı beraber çalıp beraber gireceğiz o kapılardan, davet edeceğiz, bizlere katılın diyeceğiz.

Partimize emek veren Tüm kadınlarımıza sesleniyorum: Sizler yoksanız biz de yokuz. Gelin gücümüze güç katın omuz omuza birlikte savaşalım.

Kapıları açık bir örgüt istiyoruz. Her gelene bir bardak sıcak çayımızın olacağı açık bir ilçe kapımız olsun istiyoruz.

Çalışacak, gücünü enerjisini emeğini asla ve asla esirgemeyecek bir yönetim modeli istiyoruz. Sadece üç beş idarecimizin omuzlarına yüklenen bir yük istemiyoruz.

Yedeği, asili yüreğini ortaya koyacak bir yönetim istiyoruz. Kendini tabandan besleyen, gücünü ondan alan bir yönetim istiyoruz.

Ki o yönetim ha keza kendisini o tabana vakfedecek. Tabanımız da o yönetimden güç alacak. Gerektiğinde sadece açık bir kapı; gerektiğinde de derdine derman sunacak.

Bu makam partimizin ve ideolojimizin ilk elden tesisi için çalışmak zorunda olan makamdır. Hem Cumhuriyet Halk Partisi ideolojisini tesis etmek hem de toplumun her bireyine her şartta destek olmak zorunda olan makamdır.

Danışma kurulları yapacağız. Sizler sorsanız da sormasanız da hesap vereceğiz. Neler yaptığımızın hesabını verirken, neler yapacağımızı da sizlere soracağız. “Ne yapalım Değerli Yoldaşlar”? “Nasıl Yapalım?” Diyeceğiz ve günü geldiğinde nasıl ve ne yaptığımızı sizlere anlatacağız.

Şeffaf ve bağımsız olacağız, hiç kimsenin kendisini bu kurumdan daha yukarıya koyamayacağı kadar güçlü ve o kadar da şeffaf olacağız.

2019’a giden bu yolda sürekli çalışan ve hiç oturmayan, kapı kapı, köy köy, ev ev, dükkan dükkan gezen bir örgüt yapısı oluşturacağız. Çünkü 2019’u ortaçağ karanlığı isteyen iktidara bırakmayacağız.

Tek adam rejimine karşı hep birlikte karşı duracağız. Herkes bilsin ki biz, Gazi Mustafa Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ilke, inkılap ve devrimleri yıkmak isteyenlere asla İZİN VERMEYECEĞİZ!

Bir ağaç kadar hür çıktığım bu yolda sizlerle bir orman gibi kardeşçesine geldiğimiz bu noktada Konyaaltı örgütümüzü bu partinin ve bu ülkenin yıldızı yapmak için, sizlerle birlikte, sizler için görev istiyoruz.

Bu anlamda Konyaaltı ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyor ve hepinizi şahsım, arkadaşlarım ve tüm devrimciliğimle selamlıyorum.

yukarı çık
0
Paylaşım