Menu
RSS

Antalya Gürsu Muhtarına Şok! Eski Muhtar Yeni Muhtarı, Muhtarevine Almadı İddiası

Antalya Gürsu Muhtarına Şok! Eski Muhtar Yeni Muhtarı, Muhtarevine Almadı İddiası

31 Mart yerel seçimlerinde Gürsu Mahalle muhtarlığını kazanan Özlem Saday, mazbatasını aldıktan sonra muhtarevi olduğunu söylediği binaya giderek görevinin başına geçmek istedi. Ancak mevcut binanın sahibi olduğunu belirten Esma Yıldız tarafından anahtarın kendisine verilmediğini belirtti.

Gürsu Mahalle Muhtarlığını kazanan Özlem Saday, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şunları paylaştı: 

Mazbatamızı ve kaymakamlıktan görev bildirimi yapıldıktan sonra muhtar evine teslim için gittiğimiz halde muhtar evi eski muhtar tarafından teslim edilmemiştir. Çok çirkin muameleyle karşı karşıya kaldık !!!!

Ama orada sokakta bile vatandaşın evraklarını posta memurlarından alıp gelen vatandaşlara dağıttık. Kimsenin şüphesi olmasın ki gerekirse ev ev dağıtırım, ama vatandaşı mağdur etmeyeceğim.

Mazbatamızı ve görev Maalesef görev yapmamamız için her şey yapıldı. Buranın cam çerçevesini ben yaptırdım diyerek muhtar evine eski muhtar tarafından içeri alınmadık.

Çok kırıcı ve üzücü olan bu duruma düşmemden dolayı tüm beni seven komşularımdan özür dilerim. Mührü aldığım andan 17:00 ye kadar vatandaşlarımızın evraklarını sokakta aldım ve oraya astığım telefon numarasıyla bana ulaşabilirsiniz.

Benim Gürsu’lulara sözüm var, sokakta da olsa ben hizmetimi yapacağım”

Burası Muhtarevi Değil, Kendi Mülküm

Gürsu Mahallesi’nde 5 dönemden bu yana muhtar olan ve bu seçimde muhtarlığı kaybeden, 57 yaşındaki Esma Yıldız, muhtarevininin anahtarını vermediği yönündeki haber üzerine kendisinden konu ile bir açıklama istedik.

Kaktüs Medya’nın kendisine telefonla ulaştığı Esma Yıldız “burası resmi muhtarlık değil. Benim ailem orada lokanta işletirken, ailemle birlikte yaptığımız bir yer.

O yüzden, burası bize ait bir mülk. Yeni muhtar kendi binasında görevini yapabilir. Muhtarlıkla ilgili tabela ise dışarıda asılıdır” dedi.

yukarı çık
0
Paylaşım