Menu
RSS

Antalya EKDAĞ Yöneticisi Soydan Çoban Görevinden Ayrıldı

Antalya EKDAĞ Yöneticisi Soydan Çoban Görevinden Ayrıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan EKDAĞ AŞ yönetim kurulu üyesi Soydan Çoban görevinden istifa etti. Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan Muhittin Böcek tarafından EKDAĞ yönetim kurulu üyeliğine getirilen CHP’li Soydan Çoban gördüğü lüzum üzerine

yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti. Kepez’de kuyumculuk işyeri olan Çoban CHP ilçe başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanlığına aday olacağı ve EKDAĞ yönetim kurulu üyeliğinde gerekenleri yapamamaktan dolayı istifa ettiğini söyledi.

Soydan Çoban'ın istifa dilekçesi şöyle:

"Atanmış bulunduğum Ekdağ Yönetim Kurulu Üyeliğinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ve talep eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim"

İstifa dilekçesine ek:

Türkiye'de Büyük Bir Başarı Öyküsü Yaratan ve 82 Milyonun Umudunun Simgesi Olan Partimizin Mart 2019 Yerel Seçimlerinden Sonra Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını Kazanmış Olan Sayın Muhittin BÖCEK Tarafından Atanmış Bulunduğum Ekdağ Yönetim Kurulu Üyeliğinden İstifa Ettim.

Bugüne Kadar Bana Güven Duyarak Destek Olan CHP Örgütüme, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ekdağ Şirketimiz ile Belediye Başkanımız Sayın Muhittin BÖCEK'e Teşekkür Ederim.

CHP Örgütlerinde Siyasal iddia Taşıyanların Yönetim Organı ve Temsil Noktasında Bulunanların Partili Belediye Şirketlerinde Görev Almasını Siyaseten Doğru Bulmadığın için Siyasi Anlayışımın Bir Gereği Olarak Ekdağ Yönetim Kurulundan İstifa Ettim.

Türkiyemin Antalyamın ve Yıllardır Üyesi Olmaktan Onur Duyduğum Partimizin Aydınlık Geleceği için Her türlü Özveride Bulunacağımı Kamuoyuna Saygıyla Sunarım.

Ek:İstifa Dilekdesi Örneği

yukarı çık
0
Paylaşım