Menu
RSS

Antalya’da Yol Ortasında Alev Alan Piknik Tüp Bomba Gibi Patladı

Antalya’da Yol Ortasında Alev Alan Piknik Tüp Bomba Gibi Patladı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde evde bir anda alev alan ve ev sahibi tarafından balkondan sokağa atılan piknik tüpü patladı. Patlama anı bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilirken çevrede korku dolu anlar yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, Kavaklı Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi üzerinde 3 katlı apartmanın birinci katında oturan Necla Özyurt, eve yeni aldığı piknik tüpünde yemek yapmak isterken tüp alev aldı.

Haberin Videosu:

Evde tüpü söndüremeyen Özyurt, balkondan yola doğru fırlattı. Yolda alevli tüpü gören vatandaşlar, durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Yolda yaklaşık 4 dakika yanan tüp daha sonra gürültüyle patladı. Patlamada yaralanan olmazken, bir minibüsün arka camı kırılarak hasar oluştu. Patlama sonrası gelen itfaiye ve polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulundu.

Olayı gören vatandaşlar, birinci katta oturan kadının piknik tüpünün alev aldığını ve söndüremediği için balkondan aşağıya attığını belirterek, "Durumu itfaiye ve polise haber verdik. Tüp, yaklaşık 4 dakika yolda yandıktan sonra gürültüyle patladı.

Patlayan tüpün bir parçası yol kenarında bulunan bir aracın arka camını kırdı. Allah’tan yaralanan kimse olmadı" dedi.

Öte yandan, tüpün evden yola atılması ve yolda uzun süre yanması ve patlaması bir marketin işyeri güvenlik kamerası ile bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı.

yukarı çık
0
Paylaşım