Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağlığım, Hakkımdır!"

Antalya SES: 7 Nisan Dünya Sağlık Günü: "Sağl…

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçi...

Prev Next

Antalya’da Uyuşturucuya Geçit Yok Operasyonları: 13 Gözaltı 6 Tutuklama

Antalya’da Uyuşturucuya Geçit Yok Operasyonları: 13 Gözaltı 6 Tutuklama

Antalya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 24 kilo 700 gram esrar maddesi ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları istihbarat üzerine Yeşildere ve Güzeloluk Mahallesi’nde belirledikleri adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

M.Ç’nin ikametinde yapılan aramada içime hazır 38 paket kokain, İ.Y. ve kadın şüpheli S.S.’nin bulunduğu adreste yapılan aramada 24 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 1’i kadın 3 şüpheli emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

02, 03, 04, 05

Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde düzenlenen 4 ayrı uyuşturucu operasyonun da esrar, scunk, yeşil reçeteye tabi ilaç ele geçirildi. Operasyonlarda 9 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde 4 ayrı adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, satışa hazır halde 277 pakette 1 kilo 707 gram esrar maddesi, 2 kilo 200 gram genetiği değiştirilmiş esrar maddesi (Scunk), 1 adet hassas terazi, 36 tane yeşil reçeteye tabi ilaç ele geçirildi.

Operasyonlarda M.P., S.C., Y.Ü., K.S., M.C., A.K., T.H., B.S. ve T.B. gözaltına alındı. Emniyetteki sorguların ardından adliyeye sevk edilen 9 kişiden 4'ü tutuklandı, 5 kişi ise serbest kaldı.

06

Antalya’nın Alanya ilçesinde ise uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir kişi polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarını değerlendiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, çalışma başlattı.

Uzun süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelinin Vehbi C.(34), olduğu ve Mahmutlar Mahallesi’ndeki bir evde kaldığı belirlendi. Tespit üzerine harekete geçen ekipler, şüpheliyi belirlenen adreste gözaltına aldı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

07

Manavgat ilçesinde ise Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Çağlayan Mahallesinde bir evde yapılan aramada poşete sarılı 2 paket halinde 10 kilo 157 gram esrar maddesi, şeffaf poşetler içerisinde 497 adet uyuşturucu ectasy hap ele geçirildi.

Evde bulunan C. G’ nin uyuşturucu maddeleri H.D ve C.T isimli kişilerin Mersin ilinden getirdiklerini, Antalya’ya gittiklerini ve bir müddet sonra geriye geleceklerini beyan etmesi üzerine güvenlik güçleri tarafından evin etrafında ve D-400 karayolu üzerinde güvenlik tertibatı alındı.

Baskından 1 gün sonra evin bulunduğu sokağa gelen bir araçtan inen şahısların H . D ve C.T isimli şüpheliler olduğunu belirleyen güvenlik güçleri şahısları gözlem altına aldı.

Şüpheli H. D’ nin 1 adet iftira, 3 adet konut dokunulmazlığını ihlal etme, 3 adet izinsiz olarak ateşli silah ve mermileri ülkeye sokma , uyuşturucu imal etme, nakletme , satma, 2 adet resmi belgede sahtecilik, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme, 1 adet kilitlenmek suretiyle muhafaza altına alınan eşya hırsızlığı, 1 adet bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hırsızlığı suçlarından arandığı, toplam 22 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

HD ve C. T hakkında “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanma ve Bulundurma”, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçlarından adli işlem yapılırken, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Alanya L tipi Cezaevine teslim edildiler.

yukarı çık
0
Paylaşım