Menu
RSS

Antalya’da, Toplu Taşımada 'Gece Seferleri' Başladı, İşte O Hatlar

Antalya’da, Toplu Taşımada 'Gece Seferleri' Başladı, İşte O Hatlar

Antalya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ulaşım kolaylığını arttırmak ve kent içi kesintisiz ulaşımı sağlamak için toplu taşımada gece seferleri başlattı. Bazı yoğun hatlarda toplu ulaşım araçları sahura kadar hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi

Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı kent içi toplu ulaşımda vatandaşların memnuniyetini artırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ulaşım ağına yeni otobüsler ve hatlar ekleyen, ekspres seferlerle uzakları yakın hale getiren Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada yaz tarifesi uygulamasına geçti.

15 Mayıs'tan itibaren başlayan uygulama kapsamında; yolcu yoğunluğunun fazla olduğu hatlarda, gece saat 00:00 itibaren 60 dakikalık sefer aralıklarıyla, kalkış ve varış noktalarından çift yönlü olarak hareket eden araçlar, Ramazan ayında sahur vaktine kadar vatandaşlara hizmet verecek.

UYGULAMA YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Büyükşehir Belediyesi'nin gece seferi uygulaması Ramazan ayı sonrasında da yaz ayları boyunca devam edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalıların toplu ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için her türlü imkanı seferber ettiklerini belirterek, “Vatandaşımız gündüz olduğu kadar gece de toplu ulaşım hizmeti alacak.

Özellikle yazın Antalya'da geç saatlere kadar süren canlı hayata katılmak isteyenler için gece ulaşımı rahatlık sağlayacak" dedi.

GECE SEFERİ UYGULAMASI YAPILAN HATLAR

  • AC03 (Aksu - Minicity)
  • KL 08 (Konyaaltı - Sarısu)
  • LF10 (Ünsal - Lara)
  • UC11 (Uncalı - Meydan)
  • MC12 (Masadağı - Meydan)
  • VL13A (Varsak - Lara)
  • VS18 (Varsak - Sarısu)
yukarı çık
0
Paylaşım