Menu
RSS

Antalya’da Şiddetli Yağış Köprüyü Trafiğe Kapadı, Dereler Taştı, Denizin Rengi Değişti

Antalya’da Şiddetli Yağış Köprüyü Trafiğe Kapadı, Dereler Taştı, Denizin Rengi Değişti

Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir köprü trafiğe kapandı, yağmur suları nedeniyle denizin rengi değişti. Antalya'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir köprü trafiğe kapandı, yağmur suları nedeniyle denizin rengi değişti. Kentte sabah saatlerinde başlayan yağış, öğleden sonra şiddetini artırdı.

Yaşamı olumsuz etkileyen yağışlar nedeniyle şehrin bazı yerlerinde su taşkınları meydana geldi. Bazı caddeleri kaplayan sular nedeniyle sürücüler güçlükle ilerledi.

Konyaaltı ilçesinden geçen Boğaçayı Deresi taştı. Taşkın nedeniyle Çakırlar mevkisindeki köprü trafiğe kapandı. Belediye ekipleri köprünün iki girişine iş makineleriyle toprak dökerek araçların geçişini durdurdu.

Haberin Videosu:

Ekipler daha sonra köprüye geçiş olmadığına dair uyarı tabelası yerleştirdi.

Çok sayıda sürücü, köprünün kapalı olması nedeniyle geri dönmek zorunda kaldı. Bölge sakinleri, derenin uzun zaman sonra ilk kez bu kadar taştığını söyledi.

Yağış ve kuvvetli rüzgar nedeniyle Konyaaltı Sahili, Kaleiçi Yatlimanı ve falezlerde dev dalgalar oluştu.

Vatandaşlar araçlarından inerek sahilde fotoğraf çektirdi. Boğaçayı Deresi'nin taşıdığı çamurlu su nedeniyle körfezin rengi kahverengiye döndü.

Yaşamı olumsuz etkileyen yağışlar nedeniyle şehrin bazı yerlerinde su taşkınları meydana geldi. Bazı caddeleri kaplayan sular nedeniyle sürücüler güçlükle ilerledi. Konyaaltı ilçesinden geçen Boğaçayı Deresi taştı.

Taşkın nedeniyle Çakırlar mevkisindeki köprü trafiğe kapandı. Boğaçayı Deresi'nin taşıdığı çamurlu su nedeniyle Konyaaltı sahilinde bir bölümün rengi kahverengiye döndü.

Göynük Kanyonu’nda sel

Aşığı yağış nedeniyle Kemer ilçesinde bulunan dünyaca ünlü Göynük Kanyonu'ndan gelen derede de suların yükseldiği görüldü. Sular dere üzerindeki köprüyü tamamen kapatırken, Beldibi ve Göynük Mahallelerini birbirine bağlayan Çomaklar mevkiindeki köprü tamamen sel suları altında kaldı.

Köprüde ulaşım sağlanamazken, Göynük Deresi'nin denize döküldüğü noktada da deniz kahverengiye büründü. Kemer ilçesi Kuzdere bölgesinde oluşan selde de Ağva Deresi deniz ile buluştu.

yukarı çık
0
Paylaşım