Menu
RSS
Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyoruz

LÖSEV: Sağlık Bakanı’nı Hesap Vermeye Davet Ediyor…

Lösev tarafından yapılan yazıl...

Prev Next

Antalya’da Protokol Bayramlaştı

Antalya’da Protokol Bayramlaştı

Antalya protokolu, hükümet konağında düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Vali Münir Karaloğlu, İslam dünyasının bayramını kutladığını söyleyerek Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamları kınadı. Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile

sivil toplum örgütlerinden yetkililerin katılımıyla hükümet konağında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde, Vali Münir Karaloğlu, Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tebrikleri kabul etti.

Davetlilere baklava, kuruyemiş, çikolata, çay ve meşrubat ikramı yapılan törende Vali Karaloğlu, çocukları da sevindirdi. Karaloğlu, bayramlaşmaya ailesiyle birlikte gelen miniklere içinde 20 TL olan zarf verdi.

Töreni takip eden gazetecilerin de bayramını kutlayan Münir Karaloğlu, alınan tedbirler sayesinde Antalya'da bayramın huzur içinde geçtiğini söyledi. Trafik yoğunluğunun bayramda arttığına dikkat çeken Vali Karaloğlu, "Güzel bir hafta geçiriyoruz.

Bu hafta 30 Ağustos Zafer Bayramı, hem Kurban Bayramı hem de cuma günü iç içe olduğu için 3 bayramı birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum. İnşallah bayram kurbanın kelime manasında olduğu gibi bizi birbirimize, bizi yaratıcımıza yaklaştırsın diye temenni ediyoruz.

Bayramlar dostluğun kardeşliğin birliğin beraberliğin yeniden tesis edildiği günler. Toplumda kavga edenler varsa kırgınlar, dargınlar ve küskünler lütfen barışsın. Özellikle trafik kazalarında çok can kaybediyoruz.

Bayrama eşe dosta gideceğiz derken eşimizi dostumuzu üzecek hadiselerle karşılaşıyoruz. Herkes trafik kurallarına uysun. İçişleri bakanımızın dediği gibi frene değil kurala güvenelim" dedi.

Kurban Bayramı öncesi Arakan'da Müslümanlara yönelik katliamları kınayan Vali Karaloğlu, sözlerine şöyle devam etti;

"Maalesef bayrama İslam coğrafyasında Arakan'da Müslümanlara yapılan katliamla girdik. Oradaki kardeşlerimize dua ediyoruz. İnşallah onlar en kısa zaman içerisinde bulundukları sıkıntıdan kurtulsunlar diye temenni ediyoruz."

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise bayramların birlik, beraberlik günü olduğunu, dargınların ayrılıkların sona erdiği, manevi duyguların yoğun yaşandığı günler olduğunu söyledi.

Türel, "Bayramlarımız büyüklerin, küçükleri sevindirdiği küçüklerin büyüklere saygı sevgi gösterdiği çok özel günlerdir. Birlik beraberliğimizin güzel yaşanması bayram temennimiz" diyerek düşüncelerini dile getirdi.

yukarı çık
0
Paylaşım