Menu
RSS

Antalya’da Polis Muhtarlarla Buluştu

Antalya’da Polis Muhtarlarla Buluştu

Antalya Emniyeti Toplum Destekli Şube Müdürlüğü, mahallelerde daha çok güven ve huzurun sağlanması amacıyla muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan'ın ev sahipliğinde, Zerdalilik muhtarlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya,

24 muhtar ve Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Volkan Güneş ile personeli katıldı.

Toplantıda, Antalya'nın kent güvenlik kültürünün oluşmasına fayda sağlamak, alan hâkimiyeti kurmak, bilgi akışını sağlamak, muhtarlarım gözlem ve değerlendirmelerinin değerli olduğunu bildirmek ve ilçenin temel sıkıntı ve çözüm önerilerini dinlemek, samimi bir ortam oluşturma konuları görüşüldü.

Ayrıca, mahallelerdeki sıkıntılar ve çözüm önerileri konuşuldu, suç ile mücadelede vatandaş ve muhtarların desteğinin önemli olduğu dile getirildi.

Bir olayın gerçekleşmesi halinde ya da gerçekleşmeden önce alan hakimiyeti kurarak olaya en kısa sürede müdahale için resmi sivil ekiplerin, herkesin desteğinin önemli olduğu vurgulandı.

Toplantıda hırsızlık olaylarına karşı, işyerlerinde, ikametlerde, sitelerde güvenlik denetimi yapılarak kamera çalışması, bilgilendirme, broşür, afiş ve bilgilendirme toplantılarının yapılması kararı alındı.

Muhtarlar ise emniyetin yürüteceği her projeye destek vereceklerini kaydetti.

yukarı çık
0
Paylaşım