Menu
RSS

Antalya’da Korkulan Oldu! Yangın Yayılma Eğilimine Girdi, Adrasana Yayıldı!

Antalya’da Korkulan Oldu! Yangın Yayılma Eğilimine Girdi, Adrasana Yayıldı!

Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici yaptığı açıklamada, "Bugün Kumluca Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı Adrasan Orman İşletme Şefliği Mavikent Yenicepinar mevkisinde saat 10.25'te orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgar nedeniyle genişleme eğilimi gösteren yangına

Bölge Müdürlüğümüze bağlı ekipler müdahale ediyor. Yangına şu anda 38 arazöz, 134 yangın işçisi, 5 dozer, 5 söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak ve idare helikopteriyle müdahaleye devam ediliyor" dedi.

Rüzgarın etkisiyle turizm bölgesi Adrasan’a yayıldı. Yangında 2 odalı deponun ve 4 seranın zarar gördüğü belirtilirken, 2 itfaiye eri ve bir vatandaşın ise dumandan etkilendiği görüldü.

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bulunan ormanlık alanda sabah saatlerinde çıkan orman yangını, etkisini göstermeye devam ediyor. Kumluca ilçesi Mavikent Mahallesi Karöz koylar mevkiinde başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle Adrasan’a doğru yayıldı.

Söndürülemeyen yangına ekiplerin müdahalesi devam ediyor. Yangında 2 odalı bir deponun ve 4 tane seranın zarar gördüğü belirtilirken, 2 itfaiye eri ve bir vatandaş ise dumandan etkilendiği görüldü.

Yangının çıktığı alan denize yakın olduğundan dolayı helikopterler vakit kaybetmemek için, suyu denizden alıyorlar. Ekipler, yangının daha fazla bir alana yayılmaması için adeta zamanla yarışıyor.

Bir Okurumuzun paylaştığı Alanla ilgili Görsel

İlgili Haberler:

Antalya'da Orman Yangını, 2 Helikopter Ve 1 Amfibik Uçakla Müdahale Ediliyor

Antalya’da Çıkan Orman Yangını Devam Ediyor, Seralara Doğru İlerliyor

Antalya’da Devam Eden Yangın Seraları Yaktı, Evleri Tehdit Ediyor: Zarar Büyük

yukarı çık
0
Paylaşım