Menu
RSS

Antalya’da Alacak-Verecek Kavgasında Kılıçla Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’da Alacak-Verecek Kavgasında Kılıçla Dehşet Saçtı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya’da 3 kişi arasında çıkan alacak verecek kavgası kanlı biterken, 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi üzerindeki 6 katlı Erkuş Apartmanı’nın 6’ncı katında 19.30’da meydana geldi.

Bir süre önce cezaevinden izinli çıkan 35 yaşındaki Orhan Mert, 24 yaşındaki T.Ş ve henüz kimliği belirlenemeyen 3’üncü bir kişi arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

3 kişi arasında çıkan tartışmada, iddiaya göre, kimliği belirlenemeyen kişi mutfaktan aldığı bıçakla Orhan Mert ve T.Ş’yi bıçakladı.

Kimliği belirlenemeyen zanlı olayın ardından kaçarak uzaklaştı. Zanlının kaçması üzerine sesleri duyanların polise haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptıkları T.Ş’yi hastaneye götürürken, 35 yaşındaki Mert’in hayatını olay yerinde kaybettiğini belirledi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Mert’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Polis ekipleri ise ismi öğrenilemeyen ve olaydan sonra kaçan zanlının kimliğini belirlemek için geniş soruşturma başlattı.

Zanlının kaçışı ise binanın altında bulunan pastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

yukarı çık
0
Paylaşım