Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya CHP M.paşa İlçe Başkanı Şahin: Tabelacı Başkan Sorularımıza Cevap Ver!

Antalya CHP M.paşa İlçe Başkanı Şahin: Tabelacı Başkan Sorularımıza Cevap Ver!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında “Bu kent için ayrılan kamusal kaynakların ne için ve kimler için kullanıldığını merak ediyoruz” diyen Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e

geçenlerde sorduğu sorunun cevabını beklediğini belirtti.

Şahin açıklamasında kimseyi suçlamak diye bir derdimiz yok diyerek, Türel’e sorduğumuz soruya net bir cevap vermesini bekliyoruz dedi.

Şahin’in soruları tekrar ederek yeniden Türel’e sorduğu açıklaması şöyle:

“Antalya kamuoyunu aydınlatmak adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e, teyze çocuğu Faik Şenli ile ilgili basında yer alan iddiaları sormuştuk.

Tabelacı Başkan, sorduğumuz sorulara cevap vermek yerine, bizi senaryo uydurmakla suçladı. Halbuki bizim derdimiz birilerini bir şeylerle suçlamak veya kendimizi mahkeme yerine koyup kendisini yargılamak değildir.

Antalya halkı adına siyaset yaptığımız için bu kentle ilgili her konuda kendimizi sorumlu hissediyoruz ve sorunlu olduğuna inandığımız her şeyde de sorgulama hakkımızı kullanıyoruz.

Bu kent için ayrılan kamusal kaynakların ne için ve kimler için kullanıldığını merak ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim hedefimiz, bütün idari makamların şeffaf ve hesap verebilir bir pozisyonda olmasıdır.

Bu noktada, Tabelacı Başkan Türel ve teyze çocuğu Faik Şenli hakkında basında çıkan iddialarla ilgili muhatabına sorularımızı sorduk. Henüz bir cevap alamadık.

Bize iletilen bilgilere göre, Tabelacı Başkan’ın teyze çocuğu Faik Şenli, Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğünde çalışmaya başlamasıyla birlikte 03.04.2014 tarihinde, Denfaş Reklam Tanıtım Organizasyon Limited Şirketi’nin

ortaklığında ayrılıp, hisselerini Deniz Köktaş’a devretmiş. 2013’te 147,502 TL cirosu olan bu küçük çaplı şirket, Tabelacı Başkan’ın tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiği tarihten sonra bir anda büyümeye başlamış ve

Antalya’nın sayılı şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Şimdi Tekrar Soralım:

Küçük çaplı bir şirket olan Denfaş’ın bir anda büyümesinin, Tabelacı Başkan ile bir alakası var mıdır?

Faik Şenli’nin Tabelacı Başkan’ın teyze çocuğu olması şirketin kaderinde etkili olmuş mudur? Basındaki iddialar doğru mudur?

2014 ile 2017 yılları arasında Denfaş’ın, Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleriyle yaptığı işlerin toplam tutarının 3,843,470 TL olduğu iddiası doğru mudur?

Şeffaflık ve kamuoyunu aydınlatmak adına Denfaş Ltd. Şti. ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan bu işlerin ihale sözleşmelerini paylaşacak mısınız?

Daha önce kamuoyu önünde sorduğumuz sorulara tatmin edici hiçbir cevap alamadık. Evet, Tabelacı Başkan’ın dediği gibi, “Türkiye güzel, Antalya çok güzel” ancak, var olan iddialar Antalya halkı için hiç güzel değil.

Var olan iddiaları görmezden gelmek, sorularımızı yanıtsız bırakmak Tabelacı Başkan için bir çözüm olabilir ama Antalyalıların hiçbir şeyi unutmadığını, geçmişte buna benzer iddialar karşısında

ne şekilde tavır aldığını kendisine hatırlatmayı bir borç biliriz”

yukarı çık
0
Paylaşım