Menu
RSS

Antalya CHP İl Başkanı Kumbul: Her Şey Çok Güzel Olacak

Antalya CHP İl Başkanı Kumbul: Her Şey Çok Güzel Olacak

Partisinin bayramlaşma töreninde konuşan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Birliğe, beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya, ülkenin çıkarları doğrultusunda beraber hareket etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl örgütünün geleneksel bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü İl binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen bayramlaşma törenine CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Rafet Zeybek, Cavit Arı, Aydın Özer,

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, eski milletvekillerinden Yılmaz Ateş,

Ramazan Kerim Özkan, Tuncay Ercenk, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

“Birlik Beraberliğe İhtiyacımız Var”

Manevi duyguların, birliğin, beraberliğin ve yardımlaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı bir Ramazan ayının daha geride kaldığını belirterek herkesin bayramını kutlayan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Birliğe, beraberliğe, dayanışma ve yardımlaşmaya,

ülkenin çıkarları doğrultusunda beraber hareket etmeye her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var” diyerek son 17 yıldır yapılan ötekileştirmelerle ülkedeki birlik ve beraberlik duygularının yok edildiğini ileri sürdü.

“Mücadeleye Devam Edeceğiz”

“Bu ülkede adaletin bağımsız olduğuna, güçler ayrılığı olduğuna inananlar var mı?” diye soran Kumbul, sözü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine getirdi.

İstanbul’da sandık kurulu başkanları bahane edilerek seçimlerin iptal edilmesine karşılık aynı sandık kurulu başkanlarıyla seçime gidildiğini söyleyen Kumbul, “Biz CHP olarak İstanbul’da da Türkiye’de de adaleti tekrar tesis edinceye kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Bu ülkede birlik, beraberlik, toplumsal barış için, belli bölümlerdeki ahlaki çöküntüye engel olmak için mücadeleye devam edeceğiz. Bayram tadında bayramları hep beraber yaşayacağız” diye konuştu.

“Antalya’yı Hep Beraber Yöneteceğiz”

Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’yle beraber başarılı bir şekilde birliktelik sağlayarak Antalya’da seçimleri kazandıklarına dikkat çeken Kumbul, “İttifakı yerel seçimlerde Antalya’da başarıyla gerçekleştirdik. Hep beraber çalıştık ve kazandık.

Belediye Başkanımızın öncülüğünde hak, hukuk, adalet çerçevesinde, şeffaf bir şekilde Antalya’yı hep beraber yöneteceğiz. Antalya’ya Antalyalıların katkısıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Hem Antalya’da hem de Türkiye’de Millet İttifakı’nın iktidarı devam edecek” ifadelerini kullandı. 

“Dertlere Derman Olacağız”

“Her şey güzel olacak” diyerek yola çıktıklarını ve 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise, “İstanbul’da da her şey güzel olacak” dedi.

Bundan sonraki süreçte çalışmalarına aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini kaydeden Böcek, “Hepinize teşekkür ediyorum. 5 yıllık süre içerisinde sizlerle beraber haksızlığa uğramış bütün vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız” diyerek herkesin bayramını kutladı.

yukarı çık
0
Paylaşım