Menu
RSS
Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adaylarından Sandığa Videolu Çağrı

Antalya’da CHP’li Belediye Başkanları ve Adayların…

Antalya’nın Büyükşehir Belediy...

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Başkan Böcek’e Kaş’ta Sevgi Seli

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Kotan: Bu Kent…

CHP Konyaaltı Belediye Başkan ...

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

Sandığa Son 10 Gün: Seçim Yasakları Başladı

YSK'nın takvimine göre seçim y...

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manifestomuza Cevap Vermedi

Antalya Mimarlar Odası: 12 Parti Yerel Seçim Manif…

Mimarlar Odası Antalya Şubesi ...

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

Antalya DİSK: İşçiler Varsa Umut da Var

DİSK Akdeniz Bölge Temsilcisi ...

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur Sofrasını Kendi Hazırladı

Başkan Böcek Sahurunu Öğrencilerle Yaptı; Sahur So…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

Antalya Belek'deki Eğlence Provasında Büyük Acı!

Antalya Belek'deki Eğlence Provasında Büyük Acı!

Antalya'nın Belek tatil beldesinde faaliyet gösteren büyük bir eğlence merkezinin bahçesine kurulan sirk çadırında büyük facia yaşandı. Kolombiyalı akrobatlar gösteri öncesi prova sırasında yere çakıldı 1 akrobat hayatını kaybederken 2 akrobat ise ağır yaralandı.

Türk basınından gizlenen feci olay Kolombiya basınında geniş yankı buldu, TV'lerde birinci haber, Gazetelerde ise manşetlere çıktı.

Antalya'nın Serik ilçesi Belek bölgesinde faaliyet gösteren bir eğlence merkezinin bünyesinde kurulan 'Sirk Çadırı'nda büyük bir facia yaşandı.

11 Mayıs Cumartesi günü gösteri hazırlığı yapan akrobatlar prova esnasında yere çakıldı ve bir akrobat hayatını kaybederken 2 akrobat ise ağır yaralandı. Bu olay Türk basınından gizlenirken Kolombiya televizyonları Antalya'ya canlı bağlantılar yaparak

haberi kendi muhabirleri üzerinden birinci haber olarak verirken, yine aynı ülkenin yazılı basını acı haberi manşetlerden okurlarına Yaşanan feci olayın ardından metrelerce yükseklikten yere çakılan akrobatlar hastaneye sevk edildi.

Ancak 37 yaşındaki akrobat Angelica Suarez yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer durumları ağır olan akrobatların tedavisi devam ederken. Yaşana facia hakkında çok yönlü soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Ayrıca ölümlü akrobat kazasını Kolombiya basını manşetlere çıkardı. Televizyonlar Antalya'ya canlı bağlantılar yaparak izleyicilere duyurdu. Ancak feci olayın Türk basınından gizlendiği ortaya çıktı.

İzleyenleri yaptığı gösterilerle adeta büyüleyen ünlü akrobat Angelica Suarez'in feci ölümü Kolombiya'da geniş yankı buldu. Ülke adeta yasta. Son yolculuğu için memleketi Kolombiya’ya dün gönderildi. kaynak: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

yukarı çık
0
Paylaşım