Menu
RSS

Cumartesi, 03 Haziran 2017

Telefon Dolandırıcısına 35 Bin Lirasını Kaptırdı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Çorum’da 79 yaşındaki Yeter Doğan, kendisini telefonla arayıp, polis olarak tanıtan dolandırıcıya 17 bin lira değerindeki altını ile 18 bin lira parasını kaptırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Kent merkezinde oturan Yeter Doğan'ı telefonla arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtarak, "FETÖ terör örgütü sizin kimlik bilgilerinizi kullanıyor.

Devamını okuyun...

Otomobil Freni Kilitlenen Kamyona Çarptı: 4 Yaralı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

İzmit’te, freni kilitlendiği için aniden durduğu iddia edilen kamyona arkadan çarpan otomobildeki 4 kişi yaralandı. Kaza, Yahya Kaptan Köprülü kavşağında meydana geldi. Ergün Akbaş yönetimindeki 41 FJ 672 plakalı kamyon, iddiaya göre freninin kilitlenmesi sonucu aniden durdu.

Devamını okuyun...

Antalya’da Damat Cinnetinde Hayatını Kaybeden 3 Kişi Toprağa Verildi

Antalya'da boşanmak istediği eşi iş adamının silahlı saldırısında hayatını kaybeden kadın ile aynı olayda hayatını kaybeden babası ve kız kardeşi toprağa verildi. Konyaaltı ilçesinin Hurma Mahallesi'ndeki bir sitenin bahçesinde dün meydana gelen silahlı saldırının ardından olay yerinde hayatını kaybeden maden mühendisi baba Mevlüt İçoğlu,

Devamını okuyun...

Bonzai Kullanan Genç, Merdivenlere Yığıldı

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Edirne’nin Keşan İlçesi'nde sentetik uyuşturucu bonzai kullanan genç, apartmanın girişindeki merdivenlerde baygın olarak bulundu. Polis ve vatandaşlar tarafından güçlükle ayağa kaldırılan genç, hastaneye kaldırıldı. Olay, Yukarı Zaferiye Mahallesi İlyas Bey Caddesi üzerinde meydana geldi.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun