Menu
RSS

Salı, 12 Aralık 2017

Tarlasına Buğday Değil Güneş Ekti!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Edirne’nin Keşan ilçesinde bir iş adamı, tarlasına güneş enerjisi sistemi kurdu. Yenimuhacir beldesi yakınlarında hayata geçirilen proje kapsamında, 18 dönümlük alanın içerisine 4 bin 400 adet güneş paneli konuldu. Proje kapsamında 1,2 megawatt güç üretilmesi planlanırken, 990 kilowatt bağlantı gücünün sağlanması hedefleniyor.

Devamını okuyun...

Anne Vahşetinde Mahkemeden Jet Velayet Kararı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Çocuğun geçici velayeti, hakkında darp iddiasıyla 3 aylık uzaklaştırma kararı verilen ve soruşturma açılan anneye verilmişti. Zonguldak’ın Gökçebay ilçesinde eşinin 2 yaşındaki kızlarını darp etmesine ilişkin görüntüleri gizli kamerayla kaydeden baba Erdem Tülübaş, hızlı bir mahkeme kararıyla kızının velayetini aldı.

Devamını okuyun...

Telefonu Makatında Bulunmuştu! Kendini Böyle Savundu...

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Ortaköy'de eğlence merkezine yılbaşı gecesi düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin davada, DEAŞ terör örgütünde kadı olduğu ve saldırıyı gerçekleştiren Masharipov’a eylem talimatını getirdiği iddia edilen "Ebu Cihad" kod adlı tutuklu sanık Yasser Mohammed Salem Radown savunma yaptı.

Devamını okuyun...

Cemaati Uyardı, Kendi Dolandırıldı!

  • Yayınlandığı Kategori Türkiye

Vaazlarında cemaati telefon dolandırıcılarına karşı uyaran din görevlisi, dolandırıcıların tuzağına kendisi düştü. Telefon dolandırıcıları bu kez Sivas’ın Zara ilçesinde bir camide din görevlisi olarak çalışan Zekeriya Kırkgöz’ü (55) ağına düşündü.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun