Menu
RSS

MÜSİAD Antalya, Mustafa Satıcı’yı Dinledi

  • Yazan 
MÜSİAD Antalya, Mustafa Satıcı’yı Dinledi

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Satıcı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Antalya Şubesi Gıda ve Tarım Sektör Kurulu’nun organizasyonuyla gerçekleştirilen toplantıda MÜSİAD Antalya üyeleriyle buluştu.

Konyaaltı Sedir Restaurant’da “Güncel Gelişmeler Doğrultusunda Türkiye – Rusya Ticari İlişkileri” konulu toplantıda Satıcı, Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin yapısı, Türkiye’nin ihracat ve ithalattaki mevcut durumu, Antalya’nın ihracat kapasitesi, Rusya’yla mevcut ticari ilişkilerimiz, Rusya’nın güncel olaylar sonrası Dünya’ya ve Türkiye’ye karşı tutumu ve bu tutumun iki ülke arasındaki ticari ilişkilere etkisi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Antalya, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na Tam Kadro Katılacak

Toplantının açılışında bir selamlama konuşması yapan MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Resul Lekesiz, böylesi sıcak bir gündemle ilgili olarak hazırlanan toplantıyı organize eden MÜSİAD Antalya Şubesi Gıda ve Tarım Sektör Kurulu Başkanı Cüneyt Doğan’a ve davetlerine icabet eden Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı’ya teşekkür etti.

26 – 30 Kasım 2014 tarihlerinde düzenlenecek 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı hakkında bilgi veren Lekesiz, bu yıl İstanbul CNR Expo Fuar Alanı’ndaki 8 Salonun tamamında toplam 100.000 metrekare alanda gerçekleştirilecek olan fuara 102 ülkeden binlerce işadamının, alım heyetlerinin ve 500.000 davetlinin katılmasının hedeflendiğini, ülkemiz ihracatı için de ciddi önem taşıyan bu fuarı, MÜSİAD Antalya’dan katılacak katılımcı üyelerin haricinde tam kadro tüm üyelerle birlikte ziyaret etmeyi hedeflediklerini belirterek tüm üyeleri ve işadamlarını fuarı ziyaret etmeye çağırdı.

Kasım ayı içerisinde Dubai’deki düzenlenecek The Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı’na da MÜSİAD Antalya Şube organizasyonuyla katılmayı planladıklarını belirten Lekesiz, tüm üyeleri bu iş gezisine katılacak heyetin içinde olmaya davet etti.

yukarı çık
0
Paylaşım