Menu
RSS

ATSO Akademi’den 4 Farklı Eğitim

  • Yazan 
ATSO Akademi’den 4 Farklı Eğitim

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, Oda bünyesindeki eğitim faaliyetlerini yürüten ATSO Akademi tarafından ‘E-Defter Tutma E-Defter Düzenleme, E-İş Yönetimi ve E-Pazarlama’, ‘Telefonda Başarılı İletişim Teknikleri’, ‘Doğru Satın Alma Yöntemleri, Ticarette Karlılık’, ‘İş Yerinde Yenilikçilik ve Yaratıcılık (İnovasyon) Sıradışı Düşünce – İnovasyonla Fark Yaratma Büyüsü’  başlıklı 4 farklı eğitim programı düzenleneceğini bildirdi.

E – İş ve E – Pazarlama anlatılacak

Başkan Budak, Kasım ayının ilk haftasında düzenlenecek eğitimlerin 4 Kasım ile 18 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan 40 Saatlik E-Defter Tutma, E-Fatura Düzenleme, E-İş Yönetimi ve E-Pazarlama programıyla başlayacağını dile getirdi.

Budak, eğitmen Murat Demirkol tarafından verilecek ve 40 saatlik bir programda, “e-fatura ve e-defter ilişkisi nedir? E- defter uygulamaları ve mevzuatı, e-defter uygulamasında yazılım programları, e-defter ve e-arşiv ilişkisi, e-fatura ve e-arşiv ilişkisi ve konu alt başlıklarını içeren süreçler nelerdir, nasıl takip edilir ve neye göre değerlendirilir?” konularının aktarılacağını belirtti.

Telefonda başarılı iletişim

Başkan Budak, 05 Kasım’da düzenlenecek olan ‘Telefonda Başarılı İletişim Teknikleri Eğitimi’nin eğitmen Tülin Tümtürk tarafından verileceğini ve eğitimde ‘İletişim anlayarak başlar, dinleme becerisi ve dinleme teknikleri, telefonda başarılı iletişim, telefonda ses tonu kullanma, telefonda iletişimi bozan etkenler, arayanların ihtiyacını anlamak, profesyonel nezaket ve bazı telefon kuralları, olumlu tavrın gücü, 5 yasak ifade, kızgın müşterilerle başa çıkmak,  duygusal yansımayı önlemek’ konularında katılımcılara detaylı bilgi verileceğini bildirdi.

Doğru satın alma eğitimi

‘Doğru Satın Alma Yöntemleri, Ticarette Karlılık Eğitimi’nin 06 Kasım tarihinde olacağını bildiren Budak, “Bu eğitim Umut Çakırhan tarafından verilecek. Katılımcılar bu eğitim sayesinde satın almanı işletme içindeki rolü ve amaçları, doğru satın almanın stratejisi, gelişen dünya ekonomisinde satın alma fonksiyonundaki yeni eğilimler, temel satın alma süreci, satın alma sürecinde evrak ve iş akışı, satın almanın lojistik ile ilişkileri, stok maliyetine giriş, satın almada bilgisayardan yararlanma, satın almanı organizasyon içindeki yeri, satın almanı kalite sorumluluğu, tedarikçi çeşitleri, tedarikçi ilişkileri ve değerlemesi konularında detaylı bilgi edinecekler” dedi.

Yenilikçilik ve yaratıcılık eğitimi

Budak, 7 Kasım tarihinde ise ‘İş Yerinde Yenilikçilik ve Yaratıcılık, sıra dışı Düşünce – İnovasyonla Fark Yaratma Büyüsü Eğitimi’ verileceğini söyledi. Dilek Alp Perçin’in vereceği eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Budak, “Bu eğitimde katılımcılar dünyadan yenilikçilik örnekleri ile kendilerini değerlendirme şansı bulacak. Ayrıca, kurumsal değişim için gereken yöntemler, düşünce becerilerinin geliştirilmesi, yenilikçilikte ana adım, yenilikçi düşünceyi geliştirme, sürdürülebilir yenilikçi olabilme, amaca yönelik yenilikçi gibi konularda bilgilenmiş olacaklar” dedi.

Eğitimler hakkında detaylı bilginin ATSO Akademi’nin sosyal medya hesaplarından ve ATSO web sitesinden takip edilebileceğini bildiren Başkan Budak, ATSO Akademi eğitimlerinin hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

yukarı çık
0
Paylaşım