Menu
RSS

Ak Partili Uslu: Meyve ve Sebzeler Bu Sezon Para Edecek

Ak Partili Uslu: Meyve ve Sebzeler Bu Sezon Para Edecek

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, “2016-2017 sezonunda tarım ve turizm için çok ümitliyiz. İnanıyorum ki, Sebzemiz, meyvemiz para edecek, piyasa daha iyi olacak” dedi.

Meclisin ara verdiği yaz sezonunda Batı Antalya’ya ziyaret çıkarması yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Elmalı, Finike, Kumluca Demre ve Kaş'ta vatandaşlarla bir araya geldi.

Demre'de konuşan Atay Uslu, Türkiye’nin 2023'e yeni bir Türkiye olarak gireceğini ifade ederek, “Ayağına pranga olan sorunlardan kurtulmuş bir Türkiye olarak girecek. Mega projeleri hayata geçirmiş, hızlı bir büyüme ivmesi yakalamış bir Türkiye olarak girecek. 2023'e Terörü bitirmiş, güçlü bir Türkiye olarak girecek” dedi.

15 Temmuz sürecini de değerlendiren Uslu, “15 Temmuz itibariyle Türkiye'de ve içinde bulunduğu coğrafyada yeni bir süreç başladı. Meyvelerini demokrasimizde alacağız, tarım ve turizmde alacağız.

Bu sezon, 2016-2017 sezonunda tarım ve turizm için çok ümitliyiz. İnanıyorum ki, Sebzemiz, meyvemiz para edecek, piyasa daha iyi olacak, daha çok turisti misafir edeceğiz. Bakanlıklarımız, kurumlarımız hedeflerimiz doğrultusunda hazırlıklarını ve çalışmalarını yapıyorlar” diye konuştu.

Atay Uslu’ya ziyaretleri esnasında Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Kültür Sanat Koordinatörü Orhan Karakurt ve Ak Parti Antalya gençlik kolları Başkanı Ömer Akbaş'ta eşlik etti.

yukarı çık
0
Paylaşım