Menu
RSS

Trafik Kazalarına Çıplak Kadınlarla Dikkat Çektiler

Trafik Kazalarına Çıplak Kadınlarla Dikkat Çektiler

Rusya'da yol güvenliğine ilişkin başlatılan parlak bir kampanya, sürücülerin dikkatini çekmeyi başardı. Trafik kazalarını önlemek için düzenlenen kampanyada, birbirinden çekici Rus kadınlar iş çamaşırlarıyla kazaların yoğun olarak yaşandığı yollara çıktı.

Trafiği Yavaşlatmayı Başardılar

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; Nijniy Novgorod şehrindeki Severny köyünde görevlendirilen kadınlar, ellerinde hız tabelalarıyla yaya geçidi yakınlarında trafiği yavaşlatmayı başardı.

Yol güvenliğiyle ilgili çalışmalar yürüten 'Avtodrijeniya' adlı kurum, çoğunluğu erkek olan en hızlı şoförlerin kadın yol güvenlik yardımcılarına hayran hayran bakmak için yavaşladıklarını belirtti.

Dikkat Çekmek İçin Hayata Geçirildi

İlk olarak 2013 yılında denenen bu fikir, Rusya'da her yıl trafik kazalarında 30 bin kişinin hayatını kaybettiğine ve bu sayıyı düşürmek için neler yapılabileceğine yönelik tartışmalara dikkat çekmek için tekrar hayata geçirildi.

Yalnızca iç çamaşırlarıyla yolda duran kadınlar, saatte 40 ve 60 kilometrenin aşılmaması gerektiğini gösteren hız tabelalarını tutarken, bu kampanya sırasında dikkat kaybı nedeniyle kaza yapan sürücü olmadı.

yukarı çık
0
Paylaşım