Menu
RSS

Çarşamba, 29 Haziran 2016

Serik’te Babalar Oğulları İçin Kispet Giydi

Antalya’nın Serik İlçesi’nde Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın “Ailemle spor yapıyorum” Projesi kapsamında Kırkpınar’a hazırlanan pehlivanlar babalarıyla birlikte güreş tuttu. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı’nın “Ailemle spor yapıyorum” Projesi kapsamında Serik’te renkli görüntüler oluştu.

Devamını okuyun...

ATB Başkanı Çandır: Antalya Durursa Türkiye Durur

  • Yayınlandığı Kategori Ekonomi

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, kent ekonomisindeki sıkıntıları rakamlarla açıkladı, "Antalya durursa Türkiye durur" uyarısında bulundu. Çandır, kentin yıllardır kamuya 10 katkı yaparken 1'inin Antalya'ya yatırım olarak döndüğünü, içinde bulunduğumuz dönemde devletten daha çok destek alma ihtiyacı olduğunu söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Yaz Yağmuru Serinletti

Antalya’da yaz yağmuru serinletti, sahiller ise boş kaldı. Turizm kenti Antalya’da 10 gündür mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava, hafta başından itibaren yerini normal seyrine bıraktı. Antalyalılara zor anlar yaşatan 40 dereceyi bulan hava sıcaklıkları yerini sabah saatlerinde parçalı bulutlu ve yağışlı havaya bıraktı.

Devamını okuyun...

Köprüçay’da Balık Ölümlerine Tepki Eylemi

Antalya’nın Serik İlçesi'nde Köprüçay'daki balık ölümleriyle ilgili yapılan eylemde sorumlular hakkında yasal işlem yapılması istendi. Serik ve Manavgat sınırlarındaki Köprüçay'da yaşanan balık ölümleri ile ilgili Serik Köprüçayı Platformu tarafından eylem düzenlendi.

Devamını okuyun...

Başkan Ümit Uysal Atatürk Havalimanı’ndaki Saldırıyı Lanetledi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İstanbul Atatürk Havalimanı’na yapılan ve masum insanların katledilmesine neden olan terörist saldırıyı lanetledi. Sevginin, saygının, barışın ülkemizde ve tüm dünyada elbirliği ile büyütülmesi gerektiğine işaret eden Başkan Uysal; “İstanbul’daki alçakça saldırı yine yüreğimizi yaktı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun