Menu
RSS

Perşembe, 02 Haziran 2016

Ümmü Şahin; Çocuklarımızı Anne Şevkati İle Kucaklıyorum

Maddi durumu yerinde olmayan ve bugüne kadar okul gezilerine katılamayan Mehmet Nafiz Günal İlköğretim Okulu öğrencileri; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ in eşi Ümmü Şahin’in organize ettiği, Kıraç Turizm’in sponsorluğunda gerçekleştirilen Kemer, Phaselis, Ulupınar, Olimpos ve Çıralı’ yı kapsayan gezide doyasıya eğlendi.

Devamını okuyun...

Kepez’de Uyum Var

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Başkan Hakan Tütüncü, Kepez’e kazandırdıkları eserlerin, iktidarıyla, muhalefetiyle tüm meclis üyelerinin uyumlu bir şekilde çalışmasıyla yapıldığını söyledi. Kepez Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantısında Gülveren’e okul, Yeni Doğan’a sağlık merkezi, Düdenbaşı ve Beşkonaklılara semt pazarı müjdesi çıktı.

Devamını okuyun...

Tütüncü Yenidoğan Mahallesi’nde

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediyesi Başkanı Tütücü, tüm yardımcıları, bürokratları ile birlikte gittiği Yenidoğan Mahallesi’nde yapılanları ve yapılacakları anlattı, talepleri not aldı. Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü’nün yerelde hizmet anlayışı içinde başlattığı Mahalle Meclisi toplantıları zinciri, Yenidoğan Mahallesi’nde Şoförler Odası’nda düzenlendi.

Devamını okuyun...

KONSEM’de Muhteşem Yıl Sonu Sergisi

  • Yayınlandığı Kategori Konyaaltı

Konyaaltı Sanat Eğitimi Merkezi (KONSEM)’nde eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yapmış oldukları el emeği ürünlerini düzenlenen sergiyle görücüye çıkardı. 2015-2016 eğitim öğretim yılında KONSEM’de mesleki, sanat ve hobi alanlarında eğitim gören kursiyerler, yıl boyunca yapmış oldukları el ürünleri sergiyle görücüye çıkardı.

Devamını okuyun...

Kepez’den Spora 125 Bin TL Ödül

  • Yayınlandığı Kategori Kepez

Kepez Belediye Meclisi, belediye spor kulübünün futbol, voleybol ve güreş branşlarının şampiyonluk başarısını 125 bin TL ile ödüllendirdi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, maddi ve manevi destek verdiği belediye spor kulübü takımlarının başarılarını karşılıksız bırakmıyor.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun