Menu
RSS

Salı, 14 Haziran 2016

Elmalı Belediyesi’nden Öğrencilere Tatil Hediyesi

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Elmalı Belediyesince yaz tatili öncesi öğrencilere "çevre eğitim kitap seti" dağıtıldı. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz tatilinde öğrencilerin eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak ve çevre bilinci oluşturmak amacıyla eğitim seti dağıttıklarını söyledi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Olimpiyat Kotası Heyecanı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Antalya’da düzenlenen Dünya Kupası 3'üncü Ayak yarışlarında Okçuluk Bayan Milli Takımı, sıralama atışlarında 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda katılma hedefiyle mücadele ediyor. 86 ülkeden son 16 milli takım arasına yükselen Erkek Milli Takımı ise perşembe günü olimpiyat kotası için yarışacak.

Devamını okuyun...

Serik Belediyespor’da Niyazi Kart Dönemi Başladı

  • Yayınlandığı Kategori Spor

Serik Belediyespor Teknik Direktörlüğüne Niyazi Kart getirildi. BAL Ligi’nde mücadele eden Serik Belediyespor Teknik Direktörlüğüne Niyazi Kart’ın getirilmesi nedeniyle imza töreni düzenlendi. Törene Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, Asbaşkan Salih Karakaya ve bazı yöneticiler katıldı.

Devamını okuyun...

Antalyalı Yaşlı Çifti Dolandıramadan Yakalandı

Antalya’da telefonla aradığı çifte kendisini başkomiser olarak tanıtıp, dolandırmak isteyen şahıs suçüstü yakaladı. Edinilen bilgiye göre, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 912 Sokakta bir apartmanda yaşayan 57 yaşındaki ev hanımı Bedriye Y.’yi telefonla arayan bir kişi, kendini başkomiser olarak tanıttı.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun