Menu
RSS

Cuma, 10 Haziran 2016

Konaklı Esnafı Kepenk Kapattı

  • Yayınlandığı Kategori Bölgesel

Ülkede derinleşen siyasi krizin ekonomiye de etkilerinin hissedildiği bugünlerde krizin dayanılmaz ağırlığına karşı Konaklı'da esnaflar kepenk kapattı Ekonomik krize dikkat çekmek için Konaklı esnafı bugün kepenk kapattı.

Devamını okuyun...

BAKA’dan Serik’e 336 Bin Lira Destek

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Serik Kaymakamlığı Avrupa Birliği (AB) Proje Komisyonu tarafından hazırlanan iki projeye 336 bin lira destek verdi. Serik Kaymakamı Rıfat Altan, düzenlediği bilgilendirme toplantısında projeler hakkında bilgi verdi.

Devamını okuyun...

Döşemealtı Cezaevine Tünel Operasyonu

Antalya Döşemealtı'ndaki L Tipi Cezaevi'nde adli tutukluların bulunduğu E8 koğuşunda tünel kazıldığına dair duyum üzerine yapılan incelemede, iddia yalanlandı. Olayın ortaya çıkması üzerine koğuştaki tutukluların çoğunun diğer koğuşlara dağıtıldığı kaydedildi.

Devamını okuyun...

Alanya - Manavgat Harita Tartışması

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Alanya’da bazı yerel gazetelerinde ve sosyal medyada Alanya’nın il olmuş gibi gösterilip Manavgat’ın da içerisinde yer aldığı harita ve tabelalara tepki gösterdi.

Devamını okuyun...

Antalya’da Dilenci Operasyonu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Ramazan ayının ilk Cuma gününde cami önlerinde seyyar satıcılık ve dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenledi. Yakalanan dilencilerin çoğunun kadın ve çocuklardan oluşması dikkat çekti.

Devamını okuyun...
Bu kullanıcının RSS akışına abone olun