Menu
RSS
AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

AFAD Duyurdu: Antalya'da Deprem!

Antalya'nın Kaş ilçesinde 3,9 ...

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün Tutuklanması AKP’nin Bir İntikam Planı Olarak Görünüyor

PSAKD Akdeniz Bölge Sorumlusu Arslan: Kocagöz’ün T…

“AKP ve onun sözünden çıkmayan...

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; Kepez Belediye Başkanı Şok Bir Kararla Tutuklandı

CHP: İktidarın Demokrasi Anlayışı İşte Tam Budur; …

Antalya’nın Sarısu teleferik h...

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatandaşımızı Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Başkan Böcek: Teleferikteki 25 Kabinde 184 Vatanda…

Antalya'da 1 kişinin öldüğü 2'...

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep Beraber Olmak Dileğiyle

Başkan Muhittin Böcek: Daha Nice Bayramlarda Hep B…

Antalya Büyükşehir Belediye Ba...

Prev Next

11 Yaşındaki Çocuk 9 Yaşındaki Erkek Arkadaşına Tecavüz Etti

11 Yaşındaki Çocuk 9 Yaşındaki Erkek Arkadaşına Tecavüz Etti

9 yaşındaki erkek arkadaşına 15 kez tecavüz eden 11 yaşındaki erkek çocuğu, arkadaşına tecavüz ettiği sırada arkadaşının annesi odada bulunan telsizden gelen tuhaf sesleri fark edince yakalandı.

Birleşik Krallık'a bağlı Blackpool'da 11 yaşındaki çocuk, 9 yaşındaki erkek arkadaşına 15 kez tecavüz etti. Son tecavüzünde odada bulunan bebek telsizinden sesi, tecavüz ettiği çocuğun annesine ulaştı. Oğlunun, arkadaşı tarafından tecavüze uğradığını anlayan anne, oğlu ve oğluna tecavüz eden 11 yaşındaki çocuğu yakaladı.

Mahkemeye Çıkana Kadar Polis Gözetiminde Tutulacak

Polise verdiği ifadede 11 yaşındaki tecavüzcü daha önce 7 yaşındaki bir çocuğa ve 11 yaşındaki özürlü bir başka çocuğa tecavüz ettiği söyledi. Şu an 12 yaşında olan ve Blackpool'da yaşayan tecavüzcünün yaşı uygun olmadığı için ismi açıklanamıyor.

9 yaşındaki erkek arkadaşına 15 kez tecavüz ettiğini kabul eden çocuk tecavüzcü, saçları kesilmiş ve üzerine siyah bir ceket giymiş şekilde polis gözetiminde özel bir odada tutuluyor. Tecavüzcü mahkemeye çıkakana kadar aynı odada polis gözetiminde tutulacak.

'Neden Yaptığımı Bilmiyorum' Dedi

Savcı 11 yaşındaki tecavüzcünün arkadaşına geçen yıl nisan ve mayıs aylarında tecavüz ettiğini ifade etti. 11 yaşındaki tecavüzcü geçen yıl 29 mayıs günü arkadaşının evine gitti. Arakadşının odasına oyun oynama bahanesiyle giren tecavüzcü çocuk, arkadaşına yine tecavüz etmeye başladı.

Odadaki bebek telsizinden sesler tecavüze uğrayan çocuğun annesinin odasına gitti. Annesi seslerden şüphelenip oğlunun odasına girdiğinde, oğlunun 11 yaşındaki arkadaşının oğluna tecavüz ettiğini gördü.

Tecavüzcü arkadaşa neden böyle bir şey yaptığını soran anne, "Pişmanım. Neden yaptığımı bende bilmiyorum." cevabını verdi.

Kimseye Söylememesi İçin Yemin Ettirdi

Arkadaşının defalarca tecavüz ettiği çocuk ise polise verdiği ifadede arkadaşı ile oynamak için buluştuğu her seferde arkadaşının kendisine tecavüz ettiğini ve bunu kimseye söylememesi için kendisini uyardığını ve yemin ettirdiğin söyledi.

Yıllarca Cinsel Tacize Maruz Kaldı

Mahkeme savcısı, şu an 12 yaşında olan tecavüzcü çocuğun başka çocuklara tecavüz etme ihtimalinin çok yüksek olduğu için mahkemeye kadar gözlem altında tutulacağını söyledi.

Olayı trajedi olarak tanımlayan tecavüzcü çocuğun avukatı ise tecavüz ile suçlanan çocuğun yıllarca cinsel tacize maruz kaldığını söyledi.

Pişman olduğunu söylediği iddia edilen çocuğun polise kendisinin problem yaşadığı ve yaşadığı problemden dolayı elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini söylediği iddia edildi.

yukarı çık
0
Paylaşım