Menu
RSS

Turgay Genç: 'Antalyaspor Taraftarlığı Kurumsallaştırılmalı'

Turgay Genç: 'Antalyaspor Taraftarlığı Kurumsallaştırılmalı'

"Şehrin Takımı'nı Destekle" sloganıyla yola çıkan Büyük Antalyaspor Derneği, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret etti. Dernek yönetimi, spora ve sporcuya her zaman destek veren Başkan Genç'e, Antalyaspor için birlikte projeler üretebileceklerini ifade etti.

Genç, Antalyaspor taraftarlığının kurumsallaştırılması gerektiğini söyleyerek, "Kentimizin takımına sahip çıkmak bizim en büyük görevimiz" diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Büyük Antalyaspor Derneği Başkanı Mustafa Türker ile yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Türker, Başkan Turgay Genç'e derneğin ambleminin bulunduğu duvar saati hediye etti. Dernek Başkanı Mustafa Türker, "Bizler bir taraftar grubu değiliz.

Antalya Kulüp Derneği ve Antalyaspor Vakfı ile birlikte ortak projeler üreterek, Antalyaspor'un kentte yaşayan herkesle iç içe olmasını sağlayıp takıma destek olmayı hedefliyoruz. En büyük hayalimiz ise şampiyonluk. Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç'te spora ve sporcuya büyük destek veriyor. Kendisine hem teşekkür etmek hem de birlikte ortak projeler üretmek istiyoruz." dedi.

Antalyaspor-Galatasaray maçına 35 çocuk

Sosyal projelere ağırlık verdiklerini kaydeden dernek yöneticileri, sözlerini şöyle sürdürdü: "Antalyaspor-Galatasaray maçını stadyumda canlı olarak izlemesi için, hayatında hiç maça gitmemiş 35 Döşemealtılı çocuğu belediyemizin katkılarıyla maça götürmeyi planlıyoruz. Çocuklara, Antalyaspor forması, atkıları ve şapkaları hediye edilerek Antalyaspor sevgisi aşılanmış olacak"

Öğrencilere etiket ve defter kabı

Büyük Antalyaspor Derneği tarafından, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının açılışında, Döşemealtı ilçesinde bulunan okullarda Antalyaspor etiketi ve defter kabı dağıtılması da sosyal projeler arasında yer alıyor. Ayrıca yine Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tüm işyerlerine Antalyaspor afişleri dağıtılması planlanıyor.

Kentimizin takımına sahip çıkmalıyız

Başkan Genç ise, Antalyaspor taraftarlığının kurumsallaştırılması gerektiğini söyleyerek, "Kentimizin takımına sahip çıkmak bizim en büyük görevimiz. Bildiğiniz gibi Antalyaspor'un yeni tesisleri ilçemizde yapılıyor. Bu hem kulüp için hem de ilçemizdeki sporu seven gençler ve vatandaşlarımız için çok önemli" diye konuştu.

yukarı çık
0
Paylaşım